laptop kullananların mecburen vista kullanması olayını benimsediğim için mecbur olmasam kesinlikle XP
Vista kullanmanızın sebebi nedir ?
- 1
- 2
Aero arayüzü çok güzel gösteriyor. UAC'yi o kadar küçümsemiyorum. Neden derseniz ; internette dolaşırken biri bir program açmaya çalışıyor. Vista'da ne olur ? UAC sorar olur mu ; olmaz mı ? Yok, ben istemiyorum dersin olur biter. XP'de ise hemen program açılır ve adam içeri dalar. Eğer PC'niz iyiyse, kasmaz da. GÖRDÜĞÜM en iyi işletim sistemi Vista'dır.
wıstada uygulamalar daha aktif calısıyo we makıne performanslıysa gercekten hakkını weriyor
vista görsellik ve performans açısından çok iyi
bir ptogram bilgisayarı kastımı hiç bir işlem yapmaz hale geliyor ama vistada görev yöneticisi hemen açılıyor xp de ise çok zor bazen reset atmak zorunda kalıyor xp de :D
pardus pardus yakında ms onada mühürünü basacak zaten vista en başta en yüksek güvenlik içeriği olann işletim sistemi ve yeni donanımları destekliyor. onun haricinde bir espirisi yok yalan dolan. win7 daha secure bir yazılım ve daha az kaynak tükettiği için tercih sebebidir.Neden vista bu kadar güvenlikli bana açıklasana ben de vista kullanıyorum vistanın öyle güvenlikli falan olduğunu hiç görmedim.
Ayrıca ben Vista kullanıyorum çünkü xp ye hiç bakmak bile istemiyorum
Vista kullanırken de içim açılıyo Donanımları Vista yı rahat kaldıranlara Vista yı kesinlikle öneririm süper bi işletim sistemi bence!Son Düzenleme: farukdgn ~ 11 Ağustos 2009 17:00
Milletin Vista beğenmemesine tepki olsun diye Vista kullanıyorum.
Ayrıca bilinsin ki Windows 7'ye geçmeyeceğim... Forever Vista...
Ben Windows 7'den sonra çıkana geçmeyi düşünüyorum... Ne kadar bekleyeceğim önemli değil. Zaten Vista Sp2 yüklendikten sonra epey bi hızlandı, ayrıca o garip hataların hiçbirinide şuana kadar hiç almadım.
- 1
- 2