Bana neden vista kullandığınızı
söyleye bilirmisiniz _???
Herkesin bir sebebi vardır her halde...
Bence çok güzel bir işletim sistemi çünki; kullanıcının çözemediği bazı sorunları kendi çöze biliyor ama buda ne sıkıkla oluyor o soru işareti...Değişe bilen bir kavram...ama Özellikleri iyi olmayan PC'lere göre ağır bir işletim sistemi.
sadece pardustaki kde4 yapılanmasının sistem dosyalarını sildiğim ve silerken uyarmadığı için sinirlenip vista kurdum yoksa pardus pardus pardus...
pardus pardus yakında ms onada mühürünü basacak zaten vista en başta en yüksek güvenlik içeriği olann işletim sistemi ve yeni donanımları destekliyor. onun haricinde bir espirisi yok yalan dolan. win7 daha secure bir yazılım ve daha az kaynak tükettiği için tercih sebebidir.
Windows'un XP çekirediğini eski görüp bu Vista'yı sıfırdan ve en yeni olarak yaptığı için.
hic birsey yok desemde vistada program kurmadan bir dvd filmi rahatca izleyebiliyorum sadece driver kurduktan sonra beraber gelen özelliklerle en az 5 program kurmaktan kurtuluyorum ne kadar az program okadar performans sistem kaynaklarında pekcok sonradan kurarrak eklenen program ve dogru konfigüre edilince xpden daha rahat calısıyor
bende vista home premium orijinal var
vede diger pcdede xp pro orjinal var
karsılastırma vista basar xpye
beyler isteyen istediği sistemi kullanır ama şunu söyleyeyim iyi bir pc de vistayı sevmeyecek yada hoşlanmayacak adam tanımıyorum ki bazı donanımı iyi olmayan arkadaşlara hak da vermek lazım bir de lisians meselesi varki bunu yüzünden vistaya geçmeyen çok kişi tanıyorum adamın elinde xp lisansı var ve ikinci bir lisansa para vermeyi gerek görmüyor
hem xp hem de vista kullanıyorum vista görsel olarak daha cazip fakat kasıyor vs.. deniliyor ama bende hiç öyle sorunlar çıkmadı ki sistemim çok da performanslı değil şu anda vistayı tercih ederim
https://www.chip.com.tr/blog/must ... -Degildir_2291.html
Gerçi şuan Windows 7 kullanıyorum ama ikiside hemen hemen aynı işletim sistemi.
vista kullanmak için bir neden bulamıyorum eğer ki pcnizin xp drıverı yoksa vistanın kıyısından köşesinden geçmem
https://www.chip.com.tr/blog/must ... -Degildir_2291.htmlEvet Haklısınız Gerek Görüntü Açısından , Gerek Uac Açısından Neredeyse Aynı İşletim Sistemleri !Gerçi şuan Windows 7 kullanıyorum ama ikiside hemen hemen aynı işletim sistemi.
Öyle oldu da beni Windows 7'de tutan bir şey var. Sanki beynim bana vista'ya dönme diyor.
Win7 Herkesi Büyülemiş Gözüküyor :)
hem xp hem de vista kullanıyorum vista görsel olarak daha cazip fakat kasıyor vs.. deniliyor ama bende hiç öyle sorunlar çıkmadı ki sistemim çok da performanslı değil şu anda vistayı tercihbilgisayarı ne amaçla kullanıyorsun? sadece internet veya müzik dinlemek mi? yükle yüksek ram, ekran kartı, işlemci gerektiren programları bide o zaman bak kasıyor mu kasmıyor mu diye...
performans ve görünüm olarak süper sorunlar kolaylıkla çözülebiliyor
windows 7 gelsinde onuda D ye yükleteyim hem vista hem windows 7 olsun :D
Vista'nın performansı güçlü pc'ler de de kötü değil. Görünüm desen XP'den çok önde...
Vista kullanmamın sebebi aslında laptopun üzerinde yüklü gelmesi :D
ama alıştım ve vista'yla mutluyum, tek bir şey hariç:
bilgisayarın açılışı, tüm programların yüklenmesi oldukça uzun sürüyor. bu bekleme de olmasa vistayı tam sevicem...