Slm arkadaşlar.Toshiba laptobumla birlikte verilen vista kurtarma cd'sini kaybettim.aynı model bilgisayarı olan bi arkadaşın kurtarma cdsini kopyalamaya çalıştım olmadı; çünkü dvd formatında olan disk 7 küsur GB.bunu nasıl kopyalayabilirim.yahut başka bir yolu var mı bu işin.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
vista kurtarma cdsi yardım lütfen!
düşündüm de o dvdler çok pahalıymış ya_! öğrenci adamız para ne gezer krdş.
7 Gb olduğuna emin misin?Bende Toshiba A300-15B marka laptop var ve cd verilmedi aldığımda hdd de kayıtlıydı.ancak recovery disc creator diye bir program var ve recovery oluşturmak için (vista + tüm driverlar + tüm programlar) için benden tek dvd istedi.bana 7 gb biraz fazla geldi.eğer öyleyse çift katmanlı bir dvdye yazdırmanız en doğrusu olacaktır.ikiye bölme gibi bir seçeneğiniz yok maalesef.kolay gelsin.
Sakın arkadaşınızın DVD'sini kopyalamayın. O DVD'nin içinde arkadaşınızın lisansı aktifleştirilmiş işletim sistemi bulunuyor. Sonra arkadaşınızın lisansının iptaline sebep olursunuz. Yapabileceğiniz iki şey var:
1. Ürün kurtarma DVD'sini müşteri hizmetlerinden istemek.
2. Normal Vista DVD'si bularak yüklemek. Sürücüleri de Toshiba internet sitesinden indirip kurmak.