Tartışmanın lüzmü yok, WinVista'yı ilk kurunca bir "aa güzelmiş lan bu" hissiyatına kapılınıyor ister istemez. Şuan kalkıp Vista böyle süper, şöyle harika diyenleri de buna bağlıyorum, ilk bir kaç hatayı gördükten sonra böyle konuşabilecekmisiniz o ayrı.
Karşılaştırmanın sonuca gideceği de yok, çünkü Linux'u ciddi anlamda kullanmayan biri Linux'u bilemez, ancak uzaktan bakıp "hıh" diyebilir , o kadar. Elbet kullanır görürsünüz bir gün, bakın ben bilgisayara başladıktan 10 sene sonra(evet 10 sene çektim ben Windows denen illeti) Linux'un nasıl olduğunu gördüm. Siz de elbet bir gün yolunuz kesiştiğinde göreceksiniz.
Yanlış anlaşılmasın söylediklerim, Windows'u az övmemişimdir yakın geçmişte. Tabii o yakın geçmişte Linux'u doğru düzgün hiç kullanmamıştım. O ayrı.
Ha ama şu var ki; Ben Linux kullanırken yanıma gelen Windows kullanıcılarının %70'inin ilk sözü "bu ne?" ikinci sözü "bunu bana da yükleyelim" oluyor. Uydurmuyorum, bu gün bir dükkana kurdum, 3 arkadaşımda sırada daha gelip Pardus kuracağım diye :)
Kendinizi bunlarla yormayın, çok seviyorsanız kullanın Windows'u, önünüze dikilen yok. Ama en azından görmeden,bilmeden, sırf siz Windows kullanıyorsunuz diye Linux'a saldırmayın,saldırıyorsanız da bir şeyler bilin, zaaf olarak gösterdikleriniz çözümlenmemiş şeyler olsun, yoksa buradan bakınca komik oluyor.