vista lisans kayit

schaman
05-08-2007, 22:02   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

benim sony vaio laptop bilgisayarim var yeni aldim almanyada yasiyorum ve bu bilgisayarla beraber bana widows vista home edition verildi fakat almanca bende almanca anlamadigimdan türkce yaptirmak istiyorum fakat bu lisans konusunda bana bi problem cikartirmi bu konuda yardim bekliyorum.ve bu islemi yapabilecegim bir adres nasil bulacagim yani lisans kayidimi yaptirabileceyim bir adres verebilirseniz cok minnettar kalirim.simdiden cok tesekkürler.Emin değil

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 08 Ağustos 2007 00:41
keshkesh
05-08-2007, 22:10   |  #2  
keshkesh avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
910 mesaj

yok bir problem yasanmıyor aynı durum benim de basıma geldi bi arkadasımın laptop u orjinal ingilizce home premium du ben türkçesini yükleyip microsoft lisans servisine telefon açıp durumu anlattım... ve aktivasyonu yaptım...

schaman
06-08-2007, 01:01   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

kardes cok sagol eyer cok olmazsam son bir sorum daha olacak benim b.sayarimin modeli (sony vaio vgn-fe41m) kendinden entegre kamerali.benim bu kameram beni resmen cildirtacak yani.sebebi ise acilista normal calisirken diyelim internette gezerken sayfa takildi yada herhangi bir ufak hata oldu hemen benim kamera bozuluyor mecburen reset yapmam gerekiyoki tekrardan calismasi icin,ama en ufak bir hatada bile kamera iptal yani anlatabiliyormuyum.nolur allah askina bana bir yardim yoksa delirecegim yani.