ARKADAŞLAR ARANIZA BU GÜN KATILDIM, BENİM SORUNUM DVD AÇILMIYO.MEDİA PLAYER 11CODEC PAKETİ DEDİLER NASIL YÜKLENİR HANGİSİ YÜKLENİR BİLMİYORUM.UYARI CIKIYO DİYOKİ DVD UZANTISINI TANIMIYOR. NE YAPMAM LAZIM LAFI FAZLA UZATTIM YAV ACEMİYİZ
VİSTA MEDİA PLAYER DVD SORUNU
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AKŞAM DENEYECEM
dvd ve dvx için power dvd kolay kullanımı için idealdir
vista codec pack yükle türkçe ve çok kaliteli.
tavsiyen için sağol nerden bulurum acemiyiz daha
K-Lite Mega Codec Pack yükle yeterli olacaktır
VİASTADA MEDİA PLAYER SORUNUM DEVAM EDİYOR NE KADAR CODEC VARSA YÜKLEDİK YİNE OLMADI DVD YÜRÜTMÜYO İYİCE SİNİRLENDİM.YOKMU DERDİME ÇARE
şunu sormak istiyorum sadece açmak istediğiniz dvd mi sorunlu yoksa bütün dvdlerde sorun yapıyormu?yani pc dvd yin okuyormu eğer okuyupda player oynatmıyorsa o zaman bilgisayarınızda region code tarafında bir kilit söz konusudur.bunun için ya yazılımsal bir kilit ya da donanımsal olarak dvd rewriter içindeki firmware den kaynaklanan RPC 2 koruması ile oynatmıyordur.öncelikle yazılımsal sorun ise bunu region free programlarıyla kırabilirsiniz.donanımsal kilit ise DVD Region+CSS Free bu programla ya da http://forum.rpc1.org/portal.php girerek RPC kilidi kıralarak RPC 1 konumuna getirilmiş bir firmware kullanmalısınız.fakat burada garanti dışı olur ürününüz.bunlara bakınız.tabiiki öncelikle bunları birde farklı player ile oynatmayı deneyiniz.
örn: power dvd,windvd gibi ....
birde programı deneyebilirsiniz.
kolay gelsin.
DVD FİLMLERDE SORUN YOK SADECE MEDİA PLAYERDE DVD YÜRÜTMÜYOR OKUNAMIYOR DİYO BAŞKA OYNATICILARDA İZLİYORUM.BİLGİSAYARI YENİ ALDIM 20GÜN OLDU SADECE DVD YÜRÜTMÜYO.TKILDIM KALDIM BURDA PEKTE TECRÜBEM YOK DOĞRUSU YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER.
TEŞEKKÜRLERT DVD X ÇALIŞIYO AMA MEDİA PLAYERE GICIK OLDUM
gerek kalmadıkça media player kullanmamak lazım iyi program ama çok kasıyor program hele codeclerle daha da ağırlaşıyor