vista media player

suleymanbektas
01-02-2008, 17:41   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

selam herkeze. benim sıkıntım, media player ı kapatınca sarkının hala çalmaya devam etmesi sizce bunun nedeni ne olabilir,nasu düzeltebilirim bunu?teşekkürler

Banned
01-02-2008, 18:41   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

muhtemelen sidebarda media player gadgets ya kullanmaktasınız yada daha önce kullanmışsınız. Sidebardaki araç galerisindekilerde dahil olmak üzere tüm media player gadgets leri kaldırın ve silin. Ayrıca media playerin skin ayarlarında gadget ayarları olacak onuda devre dışı bırakın.

Forum yönetimine not: Ah birde yazdığımız cevaplara yanıt alabilsek keşke o vakit sizlere daha fazla yardımcı olabiliridik. Ayrıca neden kullanıcı ayarlarından yazdığımız mesajları ve konuları takip edemiyoruz. Bu özelliği eklerseniz seviniriz ve konu devamını takip ederek daha fazla yardımcı olabiliriz.

suleymanbektas
02-02-2008, 09:48   |  #3  
OP Taze Üye
9 mesaj

dediğinizi kontrol ettim fakat bilgisayarıma o sidebarlardan yuklemedim. başka bi çözüm yolu olabilir mi acaba?

uGuR.uK
02-02-2008, 12:11   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

bunla bende zamanında karsılasmıstım, player'ın ufak bi sorunu bu. sen kapatıosun ama ekrandan gidio halbuki görev yoneticisi'nden işlemlere bakınca orda "wmplayer.exe" hala calısmakta oluyor ve ordan kapatınca gidior. sende bi kontrol et olemi die. oyle bi durum varsa internetten media player 11'in en son sürümünü indirip kurmayı bi dene, bide eger ekstra bi codec yaması falan kurduysan(k-lite codec pack, vista codec pack gibi) onları kaldırıp dene.

suleymanbektas
02-02-2008, 12:19   |  #5  
OP Taze Üye
9 mesaj

halletim teşekkürler.