Arkadaşlar ben bilgisayarıma windows vistayı yükledim.Ve bilgisayar çok yavaşladı...Ben vistadan yavaşladığını hiç tahmin edemedin.Sonra xpyi yükledim bilgisayar araba gibi hızlandı
Matsuda Size Windows Xp Ürününü Önerir
Senin bilgisayarın dandikse Vista'nın günahı ne
Eğer elinizde Matsuda arkadaşımızın pcsi gibi bir bilgisayar varsa
yelkowanda orginal Microsoft XP Professional ürününü önerir.
Matsuda hangisini kaldırıyorsa onu kullan vistaya donanım terfisinden sonra geçersin inşalla. kolay gelsin
ARKADAŞLAR BEN VİSTA KULLANIYORUM XP YE GÖRE DAHA FAZLA GÖRSEL VE DAHA İYİ VE HIZLI DA
oyun oynamak ve 3b çalışmaları yapmak için xp,
masaüstünde dolaşmak için ise vista
TırtılSenin bilgisayarın dandikse Vista'nın günahıGül gül karnım ağrıdı ne güzel cevap vermiş adam bak
sah1nGül gül karnım ağrıdı ne güzel cevap vermiş adam bak
sah1nGül gül karnım ağrıdı ne güzel cevap vermiş adam bakŞekerli su iç geçer
bir senedir vista kullanıyorum sorun çıkarmadı.oyunlarıda gayet güzel oynuyorum.vistayı kötüleyenleri yakında görücez. şimdi atıp tutuyorlar vista şöyle böyle diye ama onlarda sistemlerine kurduktan sonra yav cok güzelmiş diyecekler. böyle konusanlar bakalın ilerde ne yapacaklar vista vista vista diye bağıracaklar. istemeyen vistayı gitsin bi işe yaramayan linux bozuntularını kullansın. iki işletin sistemi var biri microsoftun çıkardıkları diğeri mac sistemleri. linux çöp.
Vista güzel ancak daha tam oturmadı sistem.Bir çok programda hata veriyor.Ayrıca teknoloji alt yapısı olmayan ve ekonomisi zayıf olan bir ülkede herkesin son sistem bilgisayarı olamıyor.Dandik siyasetçiler çok okuyana az para veriyor.oke..
dlkysnbir senedir vista kullanıyorum sorun çıkarmadı.oyunlarıda gayet güzel oynuyorum.vistayı kötüleyenleri yakında görücez. şimdi atıp tutuyorlar vista şöyle böyle diye ama onlarda sistemlerine kurduktan sonra yav cok güzelmiş diyecekler. böyle konusanlar bakalın ilerde ne yapacaklar vista vista vista diye bağıracaklar. istemeyen vistayı gitsin bi işe yaramayan linux bozuntularını kullansın. iki işletin sistemi var biri microsoftun çıkardıkları diğeri mac sistemleri. linux çöp.Eğer Linux olmasaydı ya MacOS tüm PC kullanıcılarına sunulacaktı, ya da Microsoft pazar payının %100'ünü elinde tutacaktı. Belki her dağıtımı Windows'lar kadar gelişmiş olmayabilir ama Linux'ın oldukça gelişmiş dağıtımları var. Yani tüm Linux dağıtımlarına "çöp" demek, Linux'a haksızlık olacaktır.
linuxu övüyorsunuz...şu dir komut dosyasının rezilliği bir kaç hafta önce CHIP ONLİNE'da paylaşıldı.Linux ve MAC Os X işletim sistemi değillerdir.Onlar BSD ve UNİX'in çekirdek dosyalarını baz almıştır.Microsoftun işletim sistemleri ise özgündür.
Oyun performansından dolayı şuan için kötü !
Ama Ekran Kartımı Yükselterek bu düzelticem.
Onun dışında şuan hala en stabil çalışan OS olarak EN İYİSİ XP
zaman zaman problemlerin başlıca kaynağı olsada Arayüzde Vista en iyisi.
Hız olarakta fena değil.
Bende vista kullanıyorum hiçbir kasma söz konusu değil çok rahat çalışıyor Basic kullanmayın arkadaşlar Ultimate kullanın...
BİLGİSAYARIN YETERLİ DEĞİL İSE XP DAHA İYİ ÇALIŞIR AMA YOK BENİM BİLGİSAYAR SÜPER DİYOSAN O ZAMAN VİSTA TABİKİ İYİDİR.
arkadaşlar benim bu konuda şu an için xp .ye güvenim sonsuz xp servis pack 3 kullanıyorum çünkü vista,nın biraz daha oturması gerekiyor bende djt. tv kartı var sky star 2 sony kamara var bunlar ve daha bir sürü orgla ilgili müzik programları vista bunları drıver etmiyo ve çalıştırmıyor .bilgisayarım çift çekirdek 2.8 p işlemci 2 gb.ram ama yinede vista bu programlarla uyum sağlamıyor onun için vista,yı biraz dahabeklemek lazım ...ayrıca servis pack 3 de bir çok sınırlama paramaetrelerini çok rahat düzenleyebiliyorsunuz.güvenlik ve drıver,lar çok iyi sorunsuz bence vista için daha erken....saygılar...piyanist
vista tabıkı pc kaldırıyorsa her zaman yenısı ıyıdır
vista benim gördüğüm en hızlı işletim sistemi
Bence kullanılan pc ye vista kurmak yerine Vistalı yada vistayı karşılayacak bir sistem kurmak daha mantıklı çünkü vista her şeyiyle xp den farklı xp ye ne kadar donanım verirsen xp yetiniyor bunlarla bazen fazla bile geliyor :) ama vista böyle değil vistaya yeni bir sistem kurmak en akıllıcası vista bana göre donanım canavarı yetinmesi ni bildirmek gerek bunun içinde azcık para wermek gerek :) eski köye yeni adet olmayacağı gibi eski pc yeni vista olmaz diyorum ve vistanın bu kadar kötülenmesinin başta gelen sebebi budur 5 yıllık xp üzerine vista yı hiçbir yenilik olmadan kur sonra bnm pc bozuldu ,çalışmıyo vs. sorunlar...
home basic kullanıyorsan 2GB premium kullanıyorsan 3GB ram tavsiye edrim
Bana göre vista
TırtılSenin bilgisayarın dandikse Vista'nın günahıhahaaa
vista bence en iyi işletim sistemi 1 senedir kullanıyorum tek bir sorun yok xp için diyolar 5. aydan sonra yavaşlıyo gerçektende öyle ama vista yavaşlamak ni yana nerdeyse hızlanıyo dicem vista home premium kullanıyorun çokbi özelliklde yok 1gbram nvida 8500gt ekran kartı p.d 945 işlemci
akk2007Vista güzel ancak daha tam oturmadı sistem.Bir çok programda hata veriyor.Ayrıca teknoloji alt yapısı olmayan ve ekonomisi zayıf olan bir ülkede herkesin son sistem bilgisayarı olamıyor.Dandik siyasetçiler çok okuyana az para veriyor.oke..katılıyorum