hangisini kurayım sizce , neden ?
vista mı windows 7 mi ?
- 1
- 2
vista pc yi mükemmel derecede kasıyor bunun aksine win 7 jet gibi bu soruyu sorman bile hata tabiki win 7..
vista pc yi kasmıyor.Sp 2 vista gayet stabil diyorlar.Windows 7 eşittir vista sp 2 diyorlarda ben bunu sormak istiyorum.
Hem windows 7 tam oturmadı sürücüleri.Yazıcımda sıkıntı yaşadım
neden daha hızlı ?
neresi daha hızlı ?
Chip Online testlerine göre başa baş giden iki işletim sistemi bunlar
Prison arkadaşım bilip bilmeden konuşmayın..Sen gidip 1 GB RAM'li makinaya kurarsan Vista'yı tabi kasar,2 GB RAM'in varsa belleğin yarısını kullansın, bana mısın demez.
Bende şimdi IE 8 açık,geri kalan şeyler HP ve Vista'nın kendi uygulamaları ; bellek kullanımı 820 küsur MB. Vista SP2 ile daha stabil deniyor ben pek bi değişiklik görmedim ama tabi ki de SP2 kurmanda yarar var.
Vista ile W7 yi kıyaslamıyorum Vista 7'den daha iyi de demiyorum.Ama bu kadar da kötülenmez..
Bana sorarsan Bende Win 7 derim,kullanmadım ama tabi ki de yeniyi kullanmak bir ayrıcalık bence.
windows 7 de olup vista da olmayan ne var ?
bende 4gbram var zaten sorun olmaz ?
neden vista sp 64bit değil onu soruyorum dediğini bende biliyorum
Bak Vistada Donanımları
1.otomatik olarak tanımaz en en azından hepsini tanımaz
2.çok fazla servisi var ve fazla ram yer
3. yardım almak istediğinde eksik oluyor windows 7nin yardım desteği fazla
4. windows7 kullanamdığın servis otomatiik olarak kapalı olur.
5.sonuçta son işletim sistemi güvenlik vs. vs. daha ileri seviededir.
bunları ben söylemesemde sen Düşünebilirdin ;)
1.evet yazıcımı tanımadı demekki bu özellik
2.çok fazla servisi olsada sistemimde ikiside güzel çalışıyor.istemediğim servisleride kapatırım
3.neden eksik olsun ki hiç yoktan bu forumun sabit konularına bakarım
4.söledim
5.vista sp2 de güncelleştirmeleri sayesinde windows 7 gibi oluyor
düşünebiliyorum sölemene gerek yok
ikisindede herhangi bir sıkıntım yok.
Konuyu okusana sen arkadaşım ben ne soruyorum sen ne diyorsun bayram bayram kafam mı güzel senin
bendede windows 7 sistemi kasıyo 4 gb ram olduğu halde neden kasıyo anlamadım bende windows vistaya devam edicem gibi görünüyor.
love_on soru soruyosun cevap verenlerı de azarlıysun mıllet senı bılgılendırmekle yukumlu degıl madem bılıyosun herseyı neden soruyosun baska bı konuda da aynı davranısların var
- 1
- 2