sizce vista mı daha iyi yoksa XP mi?
vista mı?XP mi?
- 1
- 2
Benimde öyle bi düsüncem var. 512 ram 128 ekranlı bi pc var evde. ona kurmayı düsünüyorum 98 95 falan filan :D
Vista deneyesim var bide. özellikleri yetiyo :D
Bence Vista daha iyi.Ayrıca Vista sanıldığı gibi yavaş bir işletim sistemi değil hele Service Pack 2 güncellemesi geldikten sonra çok daha iyi oldu.
Şimdi bende 512 ram var ya , win 7 1gb ram istiyor. ben bu bilgisayara kurmaya calışsam hata mı verir? kurar ama cok fazlamı yavaş calısır?
Vistayı bende severim
Oyumu vistaya verdim hatta.
Xp güzel bi sistem ama sıktı gerçekten.
sen xp 64 bit eng kur sp 2 li professionallı sana performansı göstersin
Şimdi bende 512 ram var ya , win 7 1gb ram istiyor. ben bu bilgisayara kurmaya calışsam hata mı verir? kurar ama cok fazlamı yavaş calısır?ben benım dız ustune kurdum 512 rem 64 ekran kartı p4 2.66 işlemcı
home basic sanırım gayet ıyıydıde ses ve ekran kartı drıverını bulamadı nette kablasuz baglanmadı mecbur xp ye devam :)
Daha evvel hiç yapılmamış, son derece yararlı bir anket gerçekten de :) Oldukça fazla yararlandım bu anketten. Anketi yazan ve ankete yorumda bulunan arkadaşlara en içten teşekkürlerimi gönderirim. Bu tarz konuları daha da sık görmek istiyoruz arkadaşlar forumda, hakikaten hiç konuşulmamış şeyler bunlar ve çok çok yararlı. Sağolun varolun ;)
Bana göre Vista kullanıcılara atılmış en büyük kazıklardan biriydi.. gereksiz donanım kaynağı tüketmesi bunun için yeterli sebep..
Daha evvel hiç yapılmamış, son derece yararlı bir anket gerçekten de :) Oldukça fazla yararlandım bu anketten. Anketi yazan ve ankete yorumda bulunan arkadaşlara en içten teşekkürlerimi gönderirim. Bu tarz konuları daha da sık görmek istiyoruz arkadaşlar forumda, hakikaten hiç konuşulmamış şeyler bunlar ve çok çok yararlı. Sağolun varolun ;)Allah razı olsun. Ama bu ankete yorumda bulunan arkadaşlardan biri de sizsiniz. Ne şekilde olursa olsun.
Şimdi bende 512 ram var ya , win 7 1gb ram istiyor. ben bu bilgisayara kurmaya calışsam hata mı verir? kurar ama cok fazlamı yavaş calısır?kardeş bende de aynı soru oluştu. benim 756 mb ram vardı. 7 kurdum kaldırdı ama ethernet kartını görmüyordu. görüyordu ama win7 driverını kabul etmiyodu. 1 gb tamamlattırdım rami. şimdi serial haricinde sorunum yok. fıstık gibi pc.bi 512 daha al kullan tavsiyem....
kardeş bende de aynı soru oluştu. benim 756 mb ram vardı. 7 kurdum kaldırdı ama ethernet kartını görmüyordu. görüyordu ama win7 driverını kabul etmiyodu. 1 gb tamamlattırdım rami. şimdi serial haricinde sorunum yok. fıstık gibi pc.bi 512 daha al kullan tavsiyem....Haftaya yeni pc geliyor. O pc pert zaten :DBi de o pc rdram kullanıyordu. 4x128 ram vardı.
Bilgisayarcıya sordum 1gb ram'i bile 250tl cok eski olduğu icin. Yeni sistem al demişti
- 1
- 2