Vista'nın korsanı da orjinaliyle aynı gün piyasada

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
fatih513
08-05-2007, 22:56   |  #51  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
yAyAmAz
Bu Güne Kadar Ne Xp'nin Ne de Son 20 Günden Beri Vista'nin OrjinaL SürümLerini KuLLanmadim...KuLLanmayada Niyetim Yok...KitLenen Yada YasakLanan Bi DurumLada Kar$iLa$madim...Hacker'Lar Ne Icin Var Bu Dünyada...SaoLsunLar Zaten Yeterince Yardimci OLuyorLar...Vista'da KiriLdi Ve Home Premium Turkish Versiyonu eLimde 20 Gündür Catir Catir CaLi$iyor...Bence Korsanin önüne GecemezLer...En Basit Ornegi Ibrahim TatLises Kendi Programinda Korsan CD satanLara Benim Yaptigim ALbüm KopyaLanamaz...Ozür DiLerim Korsanini Cikartamayacaksiniz Dedi...Ben ALbüm TR'de Piyasa Cikmadan 3 Gün Once ALmanya UzantiLi Bi Forum Sitesinden Indirdim :) ... Ibrahim Amcama SaygiLarimLa :)
Kardeşim Sen O Hıncacık aklınla kimseyi kekleyemezsin 1.si XP'de Güncelleştirmeleri kapatırsan o uyarıyı almazsın o tamam.
2.Si Vista kırılıamıo çünkü hackerlar WGA'nın ana dosyasını bulamadılar vistayı sürekli kullanman için tek fırsatın var o da Stop Timer kullanmak yani Vista hevüz kırılmadı.

fatih513
08-05-2007, 23:03   |  #52  
Taze Üye
16 mesaj
yas
Korsan kullanıyoruz tamam.

Bir de kendimizi  haklı çıkarmıyor muyuz, beni üzen o!

Allah'ım diyorum, Bir nesil herkesten önce kendine yalan söylüyor, kendini kandırarak vicdanını öldürmeye çalışıyor.

"Emeğe Saygı" falan hikaye! Bırakın bunları! Herkesten önce kendimize ama yalnızca kendimize saygı duyalım! Lütfen...

Arkadaşım kızma ama ben bundan önce yazdığın mesaja cevap yazıcam(malum orası çok uzun benimki okunmaz :D)
Ben Gerekirse İşlemciye 10 Milyar veririm ama İşletim sistemi veya diğer programlara hayatta 10 kuruş vermem(zaten Bedava gelio ama(çünkü aileden birileri TeknoSA'da çalışıo))Nie vereyim.Sen Ram'ini 512 alıp İşletim sistemini VISTA ULTIMATE alırsan neye yarar.Ama Gidipte 2 GB ram alıp İşletim sistemini korsana getirmişsin veya gidip çökmüşsün ne farkeder.

fatihziya
11-05-2007, 15:05   |  #53  
Taze Üye
7 mesaj

arkadaşlar,yıllarca korsan kullandık.ama en iyisi orjinal kullanın derim.vista ultimate, xp pronun devamı niteliğinde ama çok pahalı.En iyisi Home Premium akademik alın.(110ytl civarı) ve home premium ile aynı özelliktedir.Bugüm büyük marketlerde 5-6 ay taksitle de satılıyor.

Borga-x
11-05-2007, 15:19   |  #54  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

peki home pre. surumunu kullanmak ıcın elindeki xp'nin orjınal olması gerekmıyormu.Bildigim kadarıyla academic sürümü upgrade şekli.Tahminimce orjinal olmayan XP üstüne orjinal Home Pre.sürümünü kuramazsın yanlışmıyım?

fatihziya
12-05-2007, 19:13   |  #55  
Taze Üye
7 mesaj

Ben de orjinal olmayan xp pro. kullanıyordum.legal xp programı ile ürün nosunu değiştirdim.üzerin vista home pre.yükledim.eski xp yi old olarak gördü onu da sildim.şu anda vista çok iyi çalışıyor.

fatihziya
12-05-2007, 19:16   |  #56  
Taze Üye
7 mesaj

haklısın xp üzrine upgrade yapılıyor.Ama o korsan xp yi orjinale çevirirsen yukarıda dediğim gibi problem kalmaz.Diğer bir yol vista home pre.deneme sürümünü,üzerine vista home orjinal yükleyebilirsin problem olmaz.