Vista Kurmam Lazım Ancak Driverlar Oto Tanırmı Wireless Yada Ethernet Kartı Tanıması Yeter Oto Driver Destegi Bulunuyormu Vistada?
Vista Otomatik Driver Tanıma!!
1.vistayi kurduktan sora bu yazilimdeneyin bu linkten indirin.
http://download.chip.eu/tr/EVERE ... ion-4.0_126148.html
Asıl Sorun Laplop Köyde Ve Sadece Vista Kurmam Lazım Win7 Yada Xp İşimi Görmüyor Daha Önce Vista Kullanmadım İnternetteki Makaleler Ne Oldugu Belirsiz Sadece Vista'Da Oto Driver Tanımak Özelligi Varmı Asıl Sorun Bu Zaten Format Atınca Net Olursa Yüklerim Ama Driverler Tanınmazza Ortada Kalırım Driver Usb Falan Atıp Köye Gidebilirim Ancak Sorun Cıkarsa Ordan Tüm Gün Ugraşırım</
Konuya Cevap Dışında Her Şey Gelmiş:D Sorun Basit Köydeki Bilgisayara Vista Yüklüycem Ancak Daha Önce Vista Kullanmadım Eger Vista Oto Driver Tanıma Özelligi Yoksa Formattan Sonra İnternette Giremem Ve Dogal Olarak Sürücüleride İndiremem Vistada Oto Driver Tanıma Özelligi Varmı Tek Soru Bu Win7- Yada Xp İşimi Görmüyor Vista Kurmaktan Başka Seçenegim Yok Ne Yazıkki!
Konuya Cevap Dışında Her Şey Gelmiş:D Sorun Basit Köydeki Bilgisayara Vista Yüklüycem Ancak Daha Önce Vista Kullanmadım Eger Vista Oto Driver Tanıma Özelligi Yoksa Formattan Sonra İnternette Giremem Ve Dogal Olarak Sürücüleride İndiremem Vistada Oto Driver Tanıma Özelligi Varmı Tek Soru Bu Win7- Yada Xp İşimi Görmüyor Vista Kurmaktan Başka Seçenegim Yok Ne Yazıkki!Cevaptan başka herşey gelmiş demişsin, ya okuma bilmiyorsun yada okuduğunu anlayamıyorsun o zaman...
ethernet'ini tanıyacak diye bir garanti yok ethernet kartının modeline göre değişir genelde bulup format esnasında yüklüyor ama yüklemediği ethernet kartları da var.
İlk önce ethernet driverini indir sonra format at garanti olsun