Arkadaşlar bende;
İntel pentium core duo 1.6 ghz işlemci
2 gb ddrs 667 mhz ram
256 mb paylaşımlı ekran kartı
160 gb sata harddisk var acaba vista premium sorunsuzca ve hızlı bir şekilde çalışır mı ??
Arkadaşlar bende;
İntel pentium core duo 1.6 ghz işlemci
2 gb ddrs 667 mhz ram
256 mb paylaşımlı ekran kartı
160 gb sata harddisk var acaba vista premium sorunsuzca ve hızlı bir şekilde çalışır mı ??
1ol3irolevet çalışıben sanmıyorum, "vista premium"dan kastın Home Premium sürümü herhalde. işlemcin yavaş, ayrıca paylaşımlı ekran kartı ile Aero kullanırsan oyun veya yüksek kaliteli videoları acarken hele bu işlemciyle agırlamalar yaşarsın. eger sadece internet, müzik ve arada sırada film izlemek icin kullancaksan bu bilgisayara vista h. pre. yükle, oyun falanda oynicaksan veya photoshop gibi uygulamalar kullancaksan hiç gecme.
işlemciden yana sıkıntısı olmaz da (amd turion 1.8de bi sorun çıkarmıyor. oyun da oynatabiliyor) ekran kartının modelini de tam olarak verirsen iyi olur.. 128+128 olabilir..
Ekran kartı VIA Chrome9 HC IPG Family
Aero'dan vazgeçmen lazım. Aero pek performanslı çalışmaz bu ekran kartı ile. Ama geri kalanında pek sorun olacağını sanmıyorum.
vista upgrade advisor sorunun cevabı olacaktır. bu programı yükle hangi programın hangi vista sürümünün çalısacagını ögren
evet çalışır ama bende vistayı denemek ve kullanmak istiyorum diyorsan kullan.
sizin pc için en iyi fikir şuan için xp olarak görüyorum.
vista upgrade advisor bu programa göre en uygunu home premium çıktı fakat ekran kartı dediğiniz gibi sınıfta kaldı
evet aynen öyle yaptım :D:D
azimli insan için bi alkış
home basic yükle bance ama aero yok . tabı o zamam bi işe yaramıyor vista.