selam arkadaşlar vista puanımı nasıl yükseltebilirim..?veya bu vista puanın yüksek veya az olmasının yarar ve zararları varmı...?ilgilenirseniz teşekkür ederim...
vista puanı
Puan siteminizin vistaya uyumu konusunda size fikir verir. Tam puan tüm bileşenlerin 6 almasıdır. Vistanın göze çarpan aero efektlerini kullanabilmeniz için puanınızın 3 ten büyük olması gerekir. Bunlar harcinde etkisi ve farkı yoktur. İsterseniz siz punlarınızın resmini ekleyin ve donanımlarınızı belirtin biz size donanım yükseltmesi konusunda yardımcı olalım.
Grafik Arabirimi : NVIDIA® GeForce 8600 GS grafik
Grafik Bellek : 256 MB
İşletim Sistemi : Windows® Vista Home Premium
Anabellek : 2 GB DDR2-667
Sabit Disk : 200GB SATA
Optik Sürücü : DVDRW Yazıcı 8X Super Multi
Ethernet : Gigabit
Kablosuz Bağlantı : 802.11a/b/g/n WLAN
puanımda malesef 1.0..ama ilk aldığımda puanım yüksekti...
Bu şekilde resim ekleyip gönderin yada değerleri tek tek yazın. O donanımla en düşük 3.5-4 olması gerekir. Mutemelen ekran kartınızın sürücüsünden dolayı 1 alıyorsunuzdur. Puanları eklerseniz net bilgiler verebiliriz.
Açıkçası ben o şekilde gönderecektim fakat şuanda bilgisayarım vistada açılmıyo...Şu anda windows xp den giriyorum..yani...ne yapabilirim..format mı atmam gerekiyo..?
Açılmıyor derken? Hata mı veriyor, mavi ekrana mı düşüyor, takılıyormu? Belirtileri daha detaylı tanımlarsanız yardımcı olabiliriz....
arkadaşlar ben nasıl yükseltebilirim vista puanı mı?
DJ_Mayman:
Verdiğn resim bir önizleme resmi. Tıklanınca büyümüyor. Bağlantıyı onarırsan yardımcı olabiliriz...
Evet hata veriyo...Masa üstüne gelmiyo..
arkadaşlar linki düzeltim
arkadaşlar ben nasıl yükseltebilirim vista puanı mı?
Arkadaşlar burada vista puanı hakkında çok güzel bir arşiv oluştu.
Sizinkine benzer donanımların yeni sürücülerle kaç puan aldığı ve vista puanı hakkında bir çok ayrıntı mevcut.
İsterseniz Öncelikle burayı inceleyin eğer kafanıza takılan bir şey olursa buradan yine yanıtlarız...
Yani şimdi bilgisayara format atmak veya kurtarmalar bilgisayarın puanını düşürür mü..?
Çünkü benimki daha önce yüksekti...ama şimdi düştü ve hatta şimdi açılmıyo..:))
hellzipYani şimdi bilgisayara format atmak veya kurtarmalar bilgisayarın puanını düşürür mü..?
Çünkü benimki daha önce yüksekti...ama şimdi düştü ve hatta şimdi açılmıyo..:))Orayı oku..En düşük alt tabanla belirlenir diyo mesela en düşük ekran kartın onun puanı 1,50 senin puanın 1,50 oluyor..