benimki hp laptop dv9730et
...::: Sistem :::...
quanta
AMD Turion 64 X2 2.0GHz
NVIDIA Geforce 8400M Gs
2 GB DDR2 RAM
250 GB HDD
...::: PUANLAR :::...
3.7 yazıo
benimki hp laptop dv9730et
...::: Sistem :::...
quanta
AMD Turion 64 X2 2.0GHz
NVIDIA Geforce 8400M Gs
2 GB DDR2 RAM
250 GB HDD
...::: PUANLAR :::...
3.7 yazıo
İşlemci:5,9- Core 2 Quad Q6600
Bellek:5,4- 2bg 667 mhz kingston
Grafikler:5,9- Xpertvision 9800GT
Oyun Grafikleri:5,8
Birincil Sabit Dİsk:5,6 seasgate 350gb sata2 hdd
mrb arkadaşlar..
sizin için onemli olan puanlar ise hepsini 5.9 yapalım sorun değil
metim belgesi aç ( ctrl+o )aşağıda tüm belgeleri gözter
c:\windows\performance\winsat\data store klasörünün altındaki dosyayı ( tarih/saat yazar ) en son derecelndirme dosyasını alalım..
sonra 12 veya 14. satırda bulunan değerleri değiştirelim ( sınır 5.9 )
Arkadaşlar benim puanım sizce neden bu kadar düşük sebebi ne olabilir?
a_dogan29; ekran kartı sürücülerini kaldır ve netten en güncellerini yükleyip tekrar dene.
elaziglia_dogan29; ekran kartı sürücülerini kaldır ve netten en güncellerini yükleyip tekrar dene.Ekran kartını program kaldırdan tamamen kaldırdım sonra CD den tekrar yükledim. Yüklendi ama yüklerken sürücü yükleme : INF dosyası bulunamadı diye hata verdi.Vista puanımda da bir değişiklik yok. Galiba sorunun sebebi bu INF dosyası.Sizce...
Ekran kartı: 1024 MB ATI HD2400 PRO PCI Express Ekran kartı (256 MB ayrılmış bellek)
e-eyupcd den değil internetten indirip yükle.link atabilir misiniz ? ben bulamadım...
http://ati.amd.com/support/driver.html
buradan sisteme göre seçiver.
birden fazla yükleme dosyası var hepsini indrip kurmam gerekir mi ?
languageyi türkçe olarak seç sonra option 2 altındaki diplay driver & ccc 32 bit yazanı indirmen yeterli ama önce türkçeyi seç ki oradaki english yazısı Turkish olsun
Hepinize teşekkürler arkadaşlar bakalım olacak mı ?
Hata vermeden başarıyla yüklendi fakat vista puanımda bir değişiklik yok.Galiba başka bir sebebi var.
kasa ve psu= akasa zen 520w
anakart= gıgabyte ep35c ds3r
işlemci= Q6600 3.2 ghz O/c li
ekran kartı= zotac 9800 gt amp
ram= 2*2= 4 gb 800mhz ocz platınıum
hd= seagate 640 gb 32 mb NCQ
evet arkadaşlar bu sistem bütün derecelendirmelerden 5.9 alıyor orta halli bir oyun pc'si isteyenlere tavsiye ederim.
ahmet79kasa ve psu= akasa zen 520wbumu orta halli oyun pc'si? biz bizimkileri atalım anasını satim o zaman
anakart= gıgabyte ep35c ds3r
işlemci= Q6600 3.2 ghz O/c li
ekran kartı= zotac 9800 gt amp
ram= 2*2= 4 gb 800mhz ocz platınıum
hd= seagate 640 gb 32 mb NCQevet arkadaşlar bu sistem bütün derecelendirmelerden 5.9 alıyor orta halli bir oyun pc'si isteyenlere tavsiye ederim.
elazığlı kardeşim aslında hakılsında hani benim sistemim şöyle güzel yok böyle güzel demek yerine orta halli demek bana daha hoş göründü, bu kasa bana 1500 ytl civarına mal oldu 3-4 bin ytl'ye sistem toplayanların yanında eh biraz orta halli kaldığıda bi gerçek.
ya kardeş vista iyi de, vista dünyanın parası valla o kadar paa vermek hele bu yok zamanda doların bu yüksek zamanında biraz zor. valla sistem de iyi yinede alıp kuramıyoruz zamanında elimize geçmiş bir xp pro lisans kullanıyoruz.
asus P5QC
quad Q6600
GT 9600
320 gb HDD
valla niye yalan söyleyeyim bütün paramı sisteme yatırdım yazılıma verecek param kalmadı
a_dogan29Hata vermeden başarıyla yüklendi fakat vista puanımda bir değişiklik yok.Galiba başka bir sebebi var.Ekran kartını yükledim ama vista puanım halen 1 olarak gözüküyor sizce sorun nedir ?
ahmet79elazığlı kardeşim aslında hakılsında hani benim sistemim şöyle güzel yok böyle güzel demek yerine orta halli demek bana daha hoş göründü, bu kasa bana 1500 ytl civarına mal oldu 3-4 bin ytl'ye sistem toplayanların yanında eh biraz orta halli kaldığıda bi gerçek.guzel düşünmüşsün, ben şaka yapmıştım zaten kimseyle öyle atışmam. saol
Lütfen bir bilen yardımcı olsun.
a_dogan29'Şimdi Yenile' diyerek derecelendirmeyi yenilemelisin. Ekran kartı sürücülerini kurmadan önce derecelendirme yapıldığı için zaten yenilenmesi gerektiğini söylüyor.