Arkadaşıma Samsung r222 notebook aldık. üzerinde vista home 32 bit geldi. bilgisayarı açtık sistem kurulumu gerçekleştirdi. Ancak vista puanlamasına baktık. o puanların yazdığı yerler boş. hiç bir puan yazmıyor. boş. Bu neden kaynaklanıyor olablir. Yardım ederseniz sevinirm
Vista puanları yok!! yardım lütfen
yada puanımı güncelleştir diye bir yer var oraya tıklayın puanınızı hesaplasın ama gerek yok çünkü o puanlama tam bir saçmalık bakabilirsin https://www.chip.com.tr/forum/Vis ... cmaligi_t84199.html
Arkadaşlar puanlama yaptım kaç defa. orda hiç puan görünmüyor yani 1 bile yazmıyor.
Arkadaşlar sorun halloldu. Jscript güncelleştirmesini yükledik. ve puanlamayı yeniledik. puanlar geldi. ilginiz için teşekkürler. sağolun
Arkadaşlar, bende de punlar gözükmüyor, puanlama yapıyorum fakat puanlama bitmiyor asla.En sonunda kilitleniyor bigisayar.Daha önce böyle bir şey olmamıştı.Recovery yaptıktan sonra bir şey başıma geldi.Acaba eksik bir şeyler mi var sistemde? Ya da bu puanlama olayı çok mühim bir şey mi? yapmak zorunda mıyım? Aksi halde tekrar recovery yapmam gerekecek.