BU RECOVERY DVD SINI ASUS MARKA LAPTOP A NASIL KURULDUGNU ADIM ADIM YOL GÖSTEREREK ANLATABILIRMISINIZ:KONUNUN ACEMISI OLDUGUM ICIN TEK TEK ANLATIRSANIZ SEVINIRIM:ASUS LAPTOP UN BIOSUNA NASIL GIRILIR:RESIMLI ANLATIM IMKANI VARMI:TESEKKURLER
VISTA RECOVERY DVD
dvd yi taktığın zaman gelen arayüz sana yardımcı olcaktır zaten. onun haricinde dvd içeriği hakkında servisindende yardım alabilirsin.
Bu konuda bizlerin burda resimli anlatımından önce senın bu konuyu sözlü olarak SERVİS den faydalansan daha iyi olur.
Sistemini kendin bu şekilde çok zor kurarsın(-ki oda mucize olur.)En iyisi servisten yardım almak
Merhaba geçtiğimiz hafta bende asus f3jr bi notebook aldım ve 2 defa xp bi defa vista home premium ve iki defada pardus denedim. Home premiumda (diğer sürümleride oledir büyük ihtimal) recover yapmak için öncelikle bilgisayarı bios ayarlarından cd/dvd den açılacak şekilde ayarlıyoruz. Bunun için bilgisayar açılırken gördüğünüz asus logosoundan hemen sonra F2'ye basarak biosa girerek yapabilirsiniz. Ardından recover cd/dvd si sürücüdeyken bilgisayarınızı yeniden başlatıığınızda kuruluma başlayacaktır. Kurulum esnasında sürücülerin cd sini de istiyordu yanlış hatırlamıyosam. İstemezse driverları kendiniz yüklersiniz. Umarım faydalı olur. Kolay gelsin...