arkadaşlar LG laptopuma yanlıslıkla bişeyler yaptım aşagıdaki hata meydana geliyor
recovery DVD si ile düzeltirmiyim dedim ama hata meydana geliyor işlemi yarıda kesiyor.
Bu sorun nasıl giderilir lütfen bana yardım edin...
arkadaşlar LG laptopuma yanlıslıkla bişeyler yaptım aşagıdaki hata meydana geliyor
recovery DVD si ile düzeltirmiyim dedim ama hata meydana geliyor işlemi yarıda kesiyor.
Bu sorun nasıl giderilir lütfen bana yardım edin...
vista dvd ile onarmayı dener misiniz ?
denedim olmuyor yarıda kesiyor dil secenklerini giriyorum tarıyor ondan sonrasında yarıda kesip basa dönüyor
Güvenli modda açmayı denermisin? Açılırsa başlat'a basıp cmd yaz çıkana sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır. Orda işletim sistemini onarmak için ------.exe /f yazılıyordu ama tam hatırlamıyorum birisi yardım eder onun hakkında. Onu yaz o işletim sistemindeki bozuk dosyaları onarır bekle biraz sonra o bitince bilgisayarı normal olarak açmayı dene... Kolay gelsin
güvenli moda girmiyor malesef acılırken sürekli f8 ile güvenli moda girmeye calsıyorum cdboot: couldn2t find NTLDR uyarısı veriyor
yapabileceğin hiçbirşey yok gibi ama sende eğer disket sürücüsü varsa BURDAKİ programı indir ve diskete yazdırıp açılıyordu galiba o programla harddiskin tümünü sil ve Vista DVD ile Vistayı yeniden kur...
kullanımını öğrenebilirsin heralde :)
sorun donanımsal gibi gözüküyor..