vista resimler

pikacu
28-03-2008, 15:08   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
94 mesaj

arkadaşlar hani xp de  resimlerin ufakönizlemelerinigörmekiçin görünümden küçük resimlerdiyoruz ya sonra resimlergörünebiliyor.
vista da aynışekilderesimlerin küçükönizlemeleri görebilmekiçin ne yapmak gerekiyor?

bende gözükmüyor resimlerin önizlemeleri.

Borga-x
28-03-2008, 15:53   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Ctrl+mouse'un roll tusunu birlkte kullanarak mouse tekerını ılerı gerı yaparak buyutebılırsın

pikacu
28-03-2008, 16:45   |  #3  
OP Üye
94 mesaj

teşekkür ederim borga - x ama ben onu kastetmedim. mesela belgelerim resimler klasörüne girdim.resimler liste görünümüne ayarlanmış ve ben onu görünüm menüsünden küçük resimler diye ayarlayınca resimler küçük resimler şeklinde döşeniyor.ama önizlemeleri ile birlikte mesela senin imza kısmına koyduğun resim gibi resimler ufak ufak görünüyor.

ama bu xp de geçerli.ben bunu vistada yapmak istiyorum resimlerim senin resmin gibi önizlmelei olsun istiyorum..
umarım anlatabilmişimdir.

Aras Yurtman
28-03-2008, 17:14   |  #4  
Aras Yurtman avatarı
Yıllanmış Üye
571 mesaj

"Düzenle > Yerleşim > Önizleme Bölmesi"ni seç. Sağda resimlerin (ya da .pdf, .doc, .xls, .ppt gibi diğer dosyaların) önizlemeleri görünecek.

Bence resimlere bakmak için Windows Fotoğraf Galerisi'ni (ya da Windows Live Photo Gallery'yi) kullan.