Microsoft Türkiye destek ekibinden alınan bilgiye göre 14 nisan pazartesi günü webden download ile 39 dilde sp1 geliyor. windows update ile 12 mayista indirilebilinecek.
Vista Service Pack 1 Final Pazartesi
- 1
- 2
Update ile 12 mayıs olduğuna emin misin? Neden böyle peki. haberin kaynağı neresi ayrıca merak ettim.
Microsoft Türkiye destek ekibinden almış bilgiyi arkadaş yukarda yazdıgı gibi, bende zamanında sormuştum dogru bu bilgi yarın veya bilemediniz 15'inde yayınlanıyor indirilmek icin, windows update ile biraz daha gec gelcek.
Baharı bekleyen kumrular gibi bekliyoruz.!!!!
14 Nisan bugün ama Vista SP1 Hazretleri ortada yok.!!!
Herhalde ABD nin 14 Nisan ı esas alınıyor!!!!
Arkadaslar chip bu ayki sayısındada yazmıs gercekten vista sp1 %5 %10 gibi artış yapmış hala daha %25 xp performansın altında kalıyor..
Vista Limuzin ...XP yarış arabası !!!!!
Sürat istiyorsan XP .....
selimhunVista Limuzin ...XP yarış arabası !!!!!Bence iyi düşün performans ve sürat vistada ama vistanın istediklerini verirsen...Sürat istiyorsan XP .....
swordmaster_65selimhunVista Limuzin ...XP yarış arabası !!!!!Bence iyi düşün performans ve sürat vistada ama vistanın istediklerini verirsen...Sürat istiyorsan XP .....
Nerde kaldı bu servica pack. Hani pazartesiydi :)
Onca bekledim ya, çıkmadı daha. Ne nazlıymış. :) Çıkmaz hayın son pazartesiye döndü valla :) Bekliyoruz bakalım
Edit: Az önce teknik destek hattıyla görüştüm. Nisan ayı içerisinde çıkacak dedi. Yani net bir tarih belirtmedi.
arkadaşlar ben Microsoft yetkilileriyle görüstüm, öncedende görüstmüstüm yine aynı cevabı almıstım ayın "15"inde yayımlancak dediler, 1 güncük daha
Ülkem insanı bunu hak etmiyor 9 nisan dendi sonra bir 14 oldu şimdi 15 bakalım ondan sonra bu ayın sonuna doğru da diyebilirler kesin bir tarih vermekten aciz microsoft web sitesinde bununla alakalı bir haber bile yok sürüm notları kim takarki sürüm notlarını halen bu kadar bekleyen insan ayrıca dergilerle de verilmesine microsoft izin vermeyecekmiş galiba türkiyede kotalı kullanıcı sayısını bilmiyor microsoft 64bit versiyonu kullanan 725mb gidiyor yani kotanın 1/4ü gidiyor neredeyse işin özü sorumsuz bir microsoft
Arkadaşlar birazcık daha sabır.Sürüm notları pc hazırlık niteliğindedir, yayınlanması sp nin yayınlanacağı anlamını taşır. SP1 bugün yada yarın indirmeye sunulacaktır.
Bu kadar şiddetle beklenmesi bende hayal kırıklığı yaşanacağı izlemini oluşturdu.Şöyleki daha önce xp dede olduğu gibi SP1 paketleri daha çok sistem geliştirmekten ziyade temel hataları düzeltme ve açıkları kapatma mahiyetindedir.Asıl sisteme yenilik katan sistemi geliştiren yama genelde SP2 yamalardır.Bu nedenle özellikle vistanın sistem gereksinimlerini karşılayan sisteme sahip arkadaşlar SP1 ile sistemlerinde gözle görülür performans artışı beklemsinler.Hatta SP1 re bağlayarak bekledikleri performans artışından çok daha fazlasını disk birleştirmesi-temizliği,Kayıt defteri birleştirmesi-temizliği, gereksiz programların kaldırılması vs. gibi sistem bakımları yaparak elde edebilirler.Ayrıca sp1 i mutlaka temiz bir format işleminden sonra kurmanızı hatta sitedede verildiği gibi SP1 i dvd ye entegre ettiktten sonra bu dvd ile kurulum yapmanızı öneririm.Ancak bu şekilde SP1 e geçince iyiki kurmuşum dedirtecek performans sağlarsınız.Yorgun sisteme Sp1 kurmak belli bir süre sisteminizin çok dada yavaş çalışmasına sebeb olacaktır.Ben çoktan SP1 i unutup asıl sistemde değişikli, yeniliği ve performansı getirecek olan SP2 yi beklemeye başladım bile.
Dostum tebrikler çok güzel bi karşılaştırma yapmışsın !!! aynen katılıyorum !!!
selimhunVista Limuzin ...XP yarış arabası !!!!!Sürat istiyorsan XP .....
@khramn directx sürümün ne? eğer 10.1 değilse tam olarak vista service pack kullanmıyorsundur
swordmasterin dediği doğru ve bu paketin türkçesi için bir link lütfen
- 1
- 2