Evet arkadaşlar sizce bu salı yani 30 haziran günü sp2 çıkacak mı?
Vista Service Pack2 30 Haziran da Çıkar mı?
bence hayır çünkü sp2 hatalı üretim. yamanın içinde bir başka delik çıktı odelikte yamanana kadar beklemiyorum sp2'nin çıkmasını zaten. orjinal vistam demoya düşüyorsa bir sp yüzünden hiç kullanmam. tabiki şuanda ne kadar tırmalasanızda bu sorun düzeltilene kadar çıkacağını sanmıyorum.geçenlerde formdada aynı sıkıntıyı orjinal ingilizce vistada yaşayan olmuştu çözümü ise microsoft müşteri hizmetlerini arayıp yeni key isteyip active etmek.
bir hafta önce herkes çıkar diye bakıyodu bakıorum da herkes ümidini kesmiş :)
Arkadaşlar, yaklaşık 1 saat önce microsot türkiye ile telefon görüşmesi yaptım.
şonlara ilk SP2 çıkış tarihini sordum,,, Halen belirlenmiş bir tarih yok dediler.
Bu seferde 30 hizaran da diye bir söylenti var dedim bu doğru olabilirmi diye sordum.
Onlarda olsaydı biz bilirdik bize bildirilen birşey yok dediler.
Buda demektirki sizin hiçbirinizin Askerliği bitmez.
Biz enayiler mangasıyız.....
fazla üzerine düşmeye gerek yok çıkınca herkesin haberi olur vista kulllanan arkadaşlar rahatlıkla yükler...
selam arkadaşlar !! ben vistasp2 yi türkçe kullanıyorum. nasılmı ? acemice bir basarılı deneme diyebiliriz. ben daha önce ingilizce olan wistaya sp1 üzerine türkçe dil paketi yüklemiştim .vista sp2 yi indirdim ve daha bilgisayarın orjinal dili olan ingilizceyi yükleyip vista sp2 yide yükledim. daha sonra tekrar Vistalizator programını çalıştırıp daha önce vista sp1 üzerine kurmuş oldugum türkçe dilpaketini tekrar vista sp2 üzerinde denemek istedim ve şu an vista sp2 yi türkçe olarak kullanıyorum.(vista sp2 yi microsoft un sayfasından indirdim) Uzmanlarımızın bunudikkate alıp yorumlamalarını bekliyorum. sygılarımla.
sanmıyorum çıkacagını.. ama cıkarsa fena olmaz ..
bu gidişle temmuz ayının sonunda çıkar kesin
Bir aralar bir tablo dolaşıyordu ortalıkta.
Hani tabloda 5 dilli olandan 6 hafta sonra 36 dilli olan çıkacak diyordu...
bu içinde bulunduğumuz hafta 6. hafta arkadaşlar.
Kimbilir belki...
65 dk'dan uzun sürer bence:D
Bence de verilirse en iyi ihtimal sabah 10 falan olur gibi geliyo bana.
bence yarın çıkıcak ama yarın akşam üstü olur genelde akşam üstleri geliyor bana oto güncellemeler takip etmedim ama genelde o saatlerde oluyor sanırım.
bence win 7 daha öncelikli olduğu için ms un sp2 ye afazla önem vereceklerini sanmıyorum. ama en kısa zamanda çıkarsa ne güzel olur.
Bu demoya düşme meseleside nedir öyle bi haber görmedim chipte ben msdn isoyu indirdim hiçbir sorun yok tavsiye ederim.Şimdi siz daha sp2 yaması yayınlanmadan iso'su nasıl çıkar, o full değildir diye düşünüyorsunuz ama msdn sitesine girip tarihlere dikkat ederseniz vista sp1, xp sp3 ve diğer sürümlerde de öyle olmuş yani daha ms bizlere sp yamasını yayınlamadan 1 ay felan önce orjinal iso'sunu msdn üyelerine sunmuş.Yani sp2 yaması yayınlandıktan sonra yine bütün sitelerde msdn iso diye paylaşıma sunulacak ve herkes yine sonuçta bunu indirecek boşuna bekliyorsunuz bence.
Çıkadabilir çıkmayadabilir garantisi yok.
demo olayı herzaman olan birşey değil zaten nadiren olmakla birlikte halen sorun çözümü bulunduğuna dair bir yanıt yok ve ayrıca hiç görmedim dediğin şeyi 4 gün önce başkası yaşamıştı ve sistem geri yükleme yapıp kurtuldu. sebebi ise yazılımsal bir sıkıntı hangi yazılımın demoya düşürdüğü yada sebebi belli değil.