konu hakikaten süper ve eğlenceli olmuş arkadaşlar.
vista seven KULLANMAYIN..!
- 1
- 2
bende görüş belirtecektim ama sanırım kolay kolay birdaha bişey yazmam artık resmen arkadaşa hakaret etmiş bazılarıda çıkıp alaya alıyor küfür nerde hakaret nerde halbuki yazan kişi uyarılsa bu konu uzayıp gitmeyecek
fer-hatbende görüş belirtecektim ama sanırım kolay kolay birdaha bişey yazmam artık resmen arkadaşa hakaret etmiş bazılarıda çıkıp alaya alıyor küfür nerde hakaret nerde halbuki yazan kişi uyarılsa bu konu uzayıpaynen öyle kardeşim yöneticide alay ediyor.böyle olaylar da ceza verseler o zaman kimse kolay kolay konuşamaz..!!
ne diyelim kardeş yöneticisi böle yaparsa üyeside aha işte böyle konuşur banlayacaksın bakalım bir daha görüşlere hakaretlerle yorum yazabiliyormu ama nerde daha fazla konuşursak bunlar bizi banlar boşveerr yutalım gitsin..
walla kardeşler haklısınız susam denen arkadaş devamlı türkçeden bahsediyor güzel bişey ama bunu abartmamak gerek eğer yazılanlar'da hata varsa o sayfaya girip yorum yapmasın veya okumasın sanırım sitede üye olurkende illaki cümle düşüklüğü nebiliyim türkçeyi daha iyi kulandığınız taktirde siteye üye olacaksınız diye bir koşul yok ayrıca orda herkes arkadaşa akaret ettiği gün gibi aşikar sanırım susam denen arkadaş daha yaşı küçük olgnluk seviyesine ulaşamamış yoksa her sayfaya girip yok sen yanlış yazdın türkçeyi iyi kullanmadın diye ottan çöpten şeyle uğraşmazdı.
neyse susamın yaşı küçükmüş çocukla çocuk olmayalım abileride çocuğa arka çıkmış çok iyi örnek olmuş brova yani..
saintwalla kardeşler haklısınız susam denen arkadaş devamlı türkçeden bahsediyor güzel bişey ama bunu abartmamak gerek eğer yazılanlar'da hata varsa o sayfaya girip yorum yapmasın veya okumasın sanırım sitede üye olurkende illaki cümle düşüklüğü nebiliyim türkçeyi daha iyi kulandığınız taktirde siteye üye olacaksınız diye bir koşul yok ayrıca orda herkes arkadaşa akaret ettiği gün gibi aşikar sanırım susam denen arkadaş daha yaşı küçük olgnluk seviyesine ulaşamamış yoksa her sayfaya girip yok sen yanlış yazdın türkçeyi iyi kullanmadın diye ottan çöpten şeyle uğraşmazdı.Arkadaşa katılıyorum. Ben de Türkçemize çok önem veririm ama yanlış kullananlara böyle tuhaf şekilde uyarıda bulunmam. Ayrıca kendi yazısında da 10 tane olmasa da 3-4 yazım yanlışı var. Hiç kimse mükemmel değil.Ayrıca, konuda açık bir şekilde bir arkadaşa hakaret var. Bununla üyeler dalga geçiyor, yönetim bu konuya müdahale etmediği gibi arkadaşla dalga geçiyor. Çok büyük hata bence.
Son Düzenleme: D o ğ a n ~ 14 Ocak 2009 18:10
- 1
- 2