çok eğlenceli bir konu olmuş ama sanırım en mantıklı cevap aşağıda ki;
ChnGT_GTS
Yine yeni ürün yine karalama.
Önyargılı olmayın.
Bu bitmiş Windows SE7EN değil. Ayrıca VİSTADAN daha iyi. Eminim ki şu an VİSTA kullanıyorsun. Vistadan daha iyi olduğuda söyleniyor ayrıca. Kobay mobay benzetmeside yapma. Bunu edinmek için para vermiyoruz.
Zaten ülkemizde hep bu var. Yeni bir şey çıkar hemen konular açılır her forumda yok kötüde yok zararlıda yok almayında.
...
hakaret demek sadece küfür ile algılamayın evet orada sahsa saldırı ve hakaret var yazım kuraalarına dikkat insanın zeka seviyeni belirtmez belki o an insanın canı sıkkın ve sinirli olabilir dikkat etmeyebiir ben genellikle dikkat etmeye çaışırım ama nereye kadar insan ister istemez bir ki bu Türkçe ise kullanımı en zor dilerden birisi maalesef kural ihlali kaçınılmaz kaç kişi sorunsuz Türkçe kullanabilir.
Ki bu hatayı değerlendirmek imla hatası yapmışsın diyebilmek için bile onu yazarken imla hatası yapmamak gerek o zaman o uyarıyı yazarken adamı suçladığınız durum sizin içinde geçerli olur
bakınız : sen resmen iftira atıyosun ben de sana bişey demek isterdim de yasak şimdi uğraşamam o işlerle
atıyosun <=> eşit değildir atıyorsun :D
isterdim de <=> eşit değildir isterdimde
bişey <=> bir şey (Türkçede her şey ayrı yazılır)
şimdi siz imla kurallarına dikkat ederek mi adamın yazım kurallarını aşağılayıp bi anda geri zekalı yaptınız halen anlamadım :d
düzenleme : İmla kuralları :d kusura bakma yazarken bazı harfleri unutmusum ama bu zevk veya bir şeylere dikkat çekmek için değil sabah saat 5 te dişim kırıldı ve akşam saat 5 de dişçiyle randevum var. Diş ağrısı bilenler su an neden o kadar harf yutabildiğimi tahmin edebileceklerdir. Yok korktum bir an da geri zekalı olmaktan da eklemek istedim :D