vista sevice pack 1

ata_306
27-03-2008, 00:09   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

merhaba arkadaşlar şimdi service pack 1 indiriyorum ve merak ettiğim bir kaç konu var umarım deriginin gelecek sayısında bu konuda ayrıntırlı makaleler olur benim sorum bu paketi yükleyince bir nevi pcye formatmı atmış olcaz yani veri kaybına uğrayacakmıyız bir birde mesala sürekli karşılaştığım bir hata olan windows ana bilgisayar rundll 32 çalışmayı durdurdu diye hata veren bi pc var bende özellikle nero gibi proğramları çalıştırınca oluyor yapacağımız service pack 1 işleminden sonra bu tip sorularda kaybolcakmı yoksa normal olarak her üç güne bir guncelliyorum ben buna istinaden hiç bişi yapmamam gerekmi sorularıma cevap vercek arkadaşıma çok çok teşekur ederim şimdiden

h@y@let
27-03-2008, 01:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
887 mesaj

Service pack 1 yükleyerek hiçbir veri kaybına uğramazsın. Yani bir nevi format atmış sayılmazsın. Ayrıca büyük bir ihtimal rundll 32 hatasınıda gidermiş olursun.

tiwiak
27-03-2008, 02:33   |  #3  
Yeni Üye
32 mesaj

h@y@let in de dediği gibi  yüklemede veri kaybı olmaz, var olan dosyaları günceller ve her türlü yamayı yükler, rundll 32 hatası eğer nero çalıştırılınca çıkıyorsa, bu sp1 den sonra da devam edebilir çünkü 3. parti dediğimiz uygulamaların sp1 ile ilgisi olmayabilir, eğer nero yu sadece cd/dvd yakmak için kullanıyorsan yani en bilindik klasik fonksiyonlarını kullanıyorsan sana tavsiyem Ashampoo Burning Studio 7 2008 olacaktır, çünkü bende de vista var ve sp1 i kurdum, sp1 den önce nero sorunluydu ve Ashampoo yu kurdum, şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor....

swordmaster_65
27-03-2008, 13:44   |  #4  
Yıllanmış Üye
2,176 mesaj

Arkadaşlar söylemiş zaten bende suna deginmek istiyorum.
rundll 32 hatası sadece neroda basına gelen bir olaysa neronun başka sürmünü yükleyerek bu sorunu çözebilirsin nero 8 gibi.
Daha sonra bende sp1 kullanıyorum acıkcası vistada calısmayan bir kaç programım sp1 den sonra calısmaya basladı mesela nsfs carbon oyunu...
Yani sp1 bir nevi yamadır kurduktan sonra pişman degil memnun olursun;)

ata_306
27-03-2008, 23:06   |  #5  
OP Taze Üye
8 mesaj

merhaba arkadaşlar ilginize alakanızada tşkrler şimdi dün itibariyle indirdim sp1 i ama ben dünki yazımda utnuttuğum bişi var oda türkçe dil sorunu ben türkçe kullanıyorum bu konuda ne gibi bir yötem izleyecem ayrıca kurmayı denedim hata verdi veriği hata dil ile ilgili olduğundan da eminim ingilizce lagua diye yazıyordu bi kaç yerde nasıl yapcam bide swordmaster_65 arkadaş rundull hatası sadece neroda vermiyor neroda daha sık veriyor başka proğramlarda da veriyor aklıma gelmiyor şimdi ama sık olan bişi kesin yani bu son 2 aydır da arttı baya sp1 sorunumu çözcek diye bakliyordum oda dil sorunu var

h@y@let
27-03-2008, 23:15   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
887 mesaj

Öncelikle service pack 1 türkçe son sürüm resmi olarak micrasoft tarafından yayınlanmadı. Nisan ortalarında yayınlanması bekleniyor. Şu anda dediğin gibi dil sorunu nedeniyle elindeki sp1 i kuramazsın.

Ayrıca run dll sorunu ile ilgili belki şu link yardımcı olabilir sana.

swordmaster_65
27-03-2008, 23:43   |  #7  
Yıllanmış Üye
2,176 mesaj

Vista sp1 final sürümü daha cıkmadı Nisan 15 te cıkması bekleniyor.
İstersen benim kullandıgım ve memnun oldugum sp1'i tavsiye edebilirim.
Konuya göz at;)

ata_306
29-03-2008, 22:59   |  #8  
OP Taze Üye
8 mesaj

herkese çok çok teşekür ederim