Vista Sidebar Gadgets (500 tane)
SAĞOL
gadgetlerden birine trojan bulaşmış acmadan once bi tarayın sadece bi tane o da olsun o kada
Arkadaşım işime yarayan bir tane çıktı oda outlook a. gerisi hiç iyi dağil
Stardockunki daha iyi :D
Ayrıca gadgetler için teşekkürler...
bence en iyi yahoo!widgets ve google desktop :)
_cypher_gadgetlerden birine trojan bulaşmış acmadan once bi tarayın sadece bi tane o da olsun o kadaHangisinde trojan var. Benim Kaspersky birşey bulmadı.
C:\Users\10uR\Downloads\Vista_Sidebar_Gadgets__500_tane_.rar\Microsoft Windows Vista Sidebar Gadgets\GoldandSilver.gadget\vbs\VBScript.vbs in icinde VBS:Psyme-AB [Trj] buldu :)
avast pro 4.8
_cypher_C:\Users\10uR\Downloads\Vista_Sidebar_Gadgets__500_tane_.rar\Microsoft Windows Vista Sidebar Gadgets\GoldandSilver.gadget\vbs\VBScript.vbs in icinde VBS:Psyme-AB [Trj] buldu :)Tamamdır sağolasın. Mesajını benim ilk mesaja ekledim.avast pro 4.
soulmyTamamdır sağolasın. Mesajını benim ilk mesaja ekledim.bu arada senin antivirusun arsiv dosyalarını tarama ozelliği kapalı sanırım yoksa bulurdu
_cypher_bu arada senin antivirusun arsiv dosyalarını tarama ozelliği kapalı sanırım yoksaAçık aslında. Ama şu gerçekki her antivirüs programı her virüsü tanıyacak diye birşey yok. Biz de manuel olarak sileriz.
sanırım avast her zaman yaptığı gibi yanlış alarm vermiş virüs yok kis 2009 la taradım.
kaspersky online la tarattım oda bunu buldu http://www.viruslist.com/en/viruses/encyclopedia?virusid=300484 ama yuksek olarak ayarlamazsanız korumayı gostermez bunları
avasta laf yoq ahmet abi
_cypher_kaspersky online la tarattım oda bunu buldu http://www.viruslist.com/en/viruses/encyclopedia?virusid=300484 ama yuksek olarak ayarlamazsanız korumayı gostermez bunlarıyok bee avast hem prosunu hemde home sini kullandım beş para etmez durmadan yanlış alarm verip duruyor, sanada tavsiyem kis 2009 yada eset sss kullan.avasta laf yoq ahmet abi
avastta ayarlar biraz yuksek dusurmezsen alarmm verir kis kullaniim dedim gecen yukledim full tarama yapiim dedim başladı fareye bi dokundum hic yapmayan bilgisayar dondu kaldı reset atmadanda duzelmedi eset dersen zaten hiç yıldızımız barısmıo onla ben avastta iyiyim isteyenede tavsiye ederim virusten yana bi sorunum olmadı daha + 3000 bin kusur gunluk lisans war bırakılmaz ki şimdi
avastta ayarlar biraz yuksek dusurmezsen alarmm verir kis kullaniim dedim gecen yukledim full tarama yapiim dedim başladı fareye bi dokundum hic yapmayan bilgisayar dondu kaldı reset atmadanda duzelmedi eset dersen zaten hiç yıldızımız barısmıo onla ben avastta iyiyim isteyenede tavsiye ederim virusten yana bi sorunum olmadı daha + 3000 bin kusur gunluk lisans war bırakılmaz ki şimdicraklanmış bir antivürüs seni ne kadar koruyabilir anlayamadım.