Vista kullananlar muhakkak sidebarıda kullanıyordur. Microsoftun kendi sitesinde bulunan birçok sidebar gadgetleri denedim. Ancak çoğu gadgeti çalıştırdığımda hertarafı beyaz görünüyor. Çalışıyor ancak görünümü bozuk çıkıyor, yani hertarafı beyaz çıkıyor. Fakat bazı gadgetlerde sorun olmuyor. Sizlerde de bu şekilde oluyormu.. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir ? Vistanın tüm sürümlerini denedim sorun hepsinde oluyor.
Vista Sidebar
selamlar,
arkadaşım bu gadgetlerin pek çoğu microsoft tarafından değil gönüllü kişiler tarafından hazırlanıp oraya koyuluyor;örneğin bir screenschoot programını sidebara ekleyecekseniz pek çok alternatif yazılım var bunlardan bazılarını deneyerek çalışan ve sevdiğiniz bir tanesini yükleyebilirsiniz.
evet, dediğiniz doğru.. ancak ilgili gadgetleri kullanabilenler de var. Yani bende düzgün görünmeyen gadget, bir başkasında sorunsuz görünebiliyor.. Ben bunun nedenini bulmaya çalışıyorum. Ama bir fikir de oluşturamıyorum düzgün görünmemesi konusunda..
Bende vista kullanıyorum ama böle bir sorunla hiç karşılaşmadım windowsun kendi sitesinden birçok gadget denedim.
vista sp1 yüklümü acaba bilgisayarana
arkadaşım orda gözüken gadgetleri bana göndersen lütfen bende onları arıyorum ama bir türlü bulamıyorum... uaerdem@gmail.com a msn den atabilirsen sevinirm...
arkadaşım orda gözüken gadgetleri bana göndersen lütfen bende onları arıyorum ama bir türlü bulamıyorum... uaerdem@gmail.com a msn den atabilirsen sevinirm...
Nefret birkaç tane fazlayla beraber e-postana attım.
İşine yararlar umarım.
yelkowanBende vista kullanıyorum ama böle bir sorunla hiç karşılaşmadım windowsun kendi sitesinden birçok gadget denedim.şu ey dsl'nin indirme linkini versene çok beğendim :)
vista sp1 yüklümü acaba bilgisayarana
http://www.shenturk.com/downloads.html
Aynı zamanda hava civada burada ikiside çok kullanışlı ve çok güzel.
herkese tavsiye ederim :))
yelkowan kardeşim, evet vista sp1 yüklü.. 64 bit kullanıyorum. acaba javascript falan gibi bişey mi yüklü olması gerekiyor bilgisayarda.. çok ilginç bir durum ya..
rcpsngyelkowan kardeşim, evet vista sp1 yüklü.. 64 bit kullanıyorum. acaba javascript falan gibi bişey mi yüklü olması gerekiyor bilgisayarda.. çok ilginç bir durum ya..rcpsng kenarçubuğun javascriple bağlantısı yok.
Kayıt defterini düzenleyen araçlarla regediti onarmayı dene belki çözüm olabailir bunu dışında benim aklıma başka birşey gelmiyor :((
yelkowanBende vista kullanıyorum ama böle bir sorunla hiç karşılaşmadım windowsun kendi sitesinden birçok gadget denedim.yelkowan banada şu havadurumunun linkini verebilirmisin veya hava durumunun orrjinal ismini güzel bişeye benziyor
vista sp1 yüklümü acaba bilgisayaranaSon Düzenleme: system_32 ~ 21 Temmuz 2008 14:13
bendede hiç olmadı ama ben sinir oluyom en son o açılıyo ve çok kasıyo o yüzden açılıştan kaldırdım kullanmıom bnm kini alabilirsin :D
bu konu bayağı eski ama naapıyım başka seçeneğim yok arkadaşlar xp deki vista temalarından ve tema sorunlarından bıktım bende vista ultimate yükledim ve sidebar ında böyle bir problem çıktı hiç bir şekilde çözüm bulamadım sidebar ı kaldırıp tekrar yükleyim dedim ama ne kaldırma nede yükleme yeri var lütfen yardım edin çoğu gadget de durum böyle heryeri araştırdım ama hiç kimsede böyle bişey yok yada ben doğru kelimeleri aramadığım için bulamadım kafayı yiycem üç gündür bununlan uğraşıyorum şimdiden teşekkür edrim
buda daha iyi anlaşılması için resim
not:xp de vista temamdaki sidebarda hepsi sorunsuz çalışıyodu yanarım yanarım ona yanarım :S :( :(
yha kimse bişey bilmiyomu neden bu sorunu tek ben yaşiyorum
SUCLUyha kimse bişey bilmiyomu neden bu sorunu tek ben yaşsistem dosyalarında herhangi bi oynama yaptınızmı
eğer yaptıysanız bundan kaynaklanıyor olabilir yapmadıysanız ben çözümünü bilmiyorum fakat ben olsam formatı çakar win7 yüklerdim yada yeniden viista yüklerdim
ferit1234sistem dosyalarında herhangi bi oynama yaptınızmısistemim zaten yepyeni sistem dosyalarıyla her hangi bir oynama yapmadım formatta şimdi gözümde çok büyüyor ama onu son çare olarak düşünüyorum cevabın için teşekkür ederim
eğer yaptıysanız bundan kaynaklanıyor olabilir yapmadıysanız ben çözümünü bilmiyorum fakat ben olsam formatı çakar win7 yüklerdim yada yeniden viista yü
Başlat>Çalıştır>sfc>scannow
belki düzelir
kardeş sfc yazıyorum bi pencere gelip biranda kayboluyo scannow yazamıyom