Arkadaşlar vistada aramalar klasörü altındaki son değiştirilenler klasörü hakkında bı sorum olcak
Bu klasör son değiştirilen bütün dosyalrı orjinal yolları ile saklıyo burda gzöükmemesi için ne gibi bi ayar yapabilir veya temizlik yapabiliriz.
Vista son değiştirilenler klasörü
başlat>calıştıra gir "recent" yaz entere bas gelen klasorun içeriğini olduğu gibi sil
Çalıştıra vereceğiniz gpedit.msc komutuyla açılan pencereden başlat menüsü altından son değiştirilenler, son kullanılanlar, sık kullanılanlar vs. herneyse istemediğiniz tümünün kayıtlarının tutulmasını ve gösterilmesini devre dışı bırakabilirsiniz.
recent dosyasına ulaşamıyorum .erişim engellendi yazıyo adminisatör olmama ragmen ..
kime recent e gir dediysem erişemiyorum dedi hayret ben her yazışımda girio sınırlı hesap oluşturup girmeyi denedim ondan da girio buyuk ihtimalle yuklediiniz bi program yada bilgisayarınıza bulaşan bi virus recent e ulaşmanizi engelliyor antivvirusle tarama yapın
_cypher_kime recent e gir dediysem erişemiyorum dedi hayret ben her yazışımda girio sınırlı hesap oluşturup girmeyi denedim ondan da girio buyuk ihtimalle yuklediiniz bi program yada bilgisayarınıza bulaşan bi virus recent e ulaşmanizi engelliyor antivvirusle tarama yapıkardeş herkes giremiyom dedıyse eğer sen bı yerde bı degısıklık yaptın o yuzden rahatca gırıyosun galıba.Bu ısı baska nası cozerızkı
levoankkardeş herkes giremiyom dedıyse eğer sen bı yerde bı degısıklık yaptın o yuzden rahatca gırıyosun galıba.hiç bişi yapmadım emin olBu ısı baska nası cozerızkı
bide kahramanın yontemi
khramnÇalıştıra vereceğiniz gpedit.msc komutuyla açılan pencereden başlat menüsü altından son değiştirilenler, son kullanılanlar, sık kullanılanlar vs. herneyse istemediğiniz tümünün kayıtlarının tutulmasını ve gösterilmesini devre dışı bırakabilirsiniz.
_cypher_hiç bişi yapmadım emin olbendede hiç bi sorun çıkmadan "recent yazınca açıldı "bide kahramanın yontemi
gpedit.msc böyle bi dosya yok diyo..
CouseNgpedit.msc böyle bi dosya yok diyo..kardeş başlat / çalıştır de ondan sonra yaz
CouseNgpedit.msc böyle bi dosya yok diyo..başlatı ac tum programlarda arama satırına "c:\windows\system32\gpedit.msc" yaz gelir
Dosyayı buluyor fakat açmıyor ?
CouseNDosyayı buluyor fakat açmıyor ?vista war demi sende
ewet vista..Başımın belası vista!!!
bu dosya daha öncede bana lazım oldu ama ulaşamadım.. son çare windows online yardıma sorıcam ..
C:\Users\KULLANICI KLASÖRÜN\Searches\Recent Documents klasörünü boşalt
AMIGA500C:\Users\KULLANICI KLASÖRÜN\Searches\Recent Documents klasörünü boşyok kardes boyle bı klasor ya talan ettım yok.
Searches ne bu nede Recent Documents bu klasor var
Nalet olsun bu ısden nası kurtulcaz ya
ne actıysam neye baktıysam burda
hemde orjinal yolları ile
ewet öyle bir klasör yok .. levo microsoft ile bunu görüştüm onlarda çözüm arıyolar.Sorun kayıt defterinin geneli ile alakalıymış sadece o degil çalışmayan başka şeylerde var bende .. Bilgi verecekler bakalım bekliyom..