Evet arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar.Benim sorunum çok ciddi ve herşeyi denedim ama çözemedim.Bilgisayarımı 1 ay önce topladım ve vista home premium yükledim.Şimdi, yani 1 ay sonra bilgisayar açılırken windowsu etkinleştir yazısı çıkıyor ve 10 saniye falan beni bekletip windowsu şimdi etkinleştirme butonuna basıyordum.Böyle açılıyordu 1 hafta boyunca.Ama aşağıda bu windows kopyası orjinal değil yazıyordu.Benim için herşey buraya kadar normaldi:).Dün bilgisayarımı açtım yine aynı işlemleri yaptım ve nfs undercover'ı oynamaya başladım.oyunun yarısında mavi ekran hatası verdi ve bilgisayar res attı.Ondan sonra bilgisayarımı açtım ve baktım yine windows etkinleştirilme yazısı çıkınca rahatladım.Yine 10 saniye bekledim ve etkinleştirme dedikten sonra karşıma hiçbirşey gelmedi:(simsiyah bir ekran altta yine bu windows kopyası orjinal değil yazıyor.Ne başlat çubuğu var nede görev çubuğu.Ama mouse hareket ediyor ama sağa tıklanmıyor.Bende hemen bilgisayarıma res attım ama aynı sorun:(sonra aklıma bir fikir geldi ve ctrl alt delete tuşlarına basıp görev yöneticisini açtım ve açıldı:)Ordan yeni göreve tıklayıp bilgisayarın içindeki heryere gidiyorum.Oyunlarımı oynayabiliyorum müzik dinleyebiliyorum.Ama masaüstü yine aynı hiçbirşey yok:(Başlat çubugu yok:(Arkadaşlar lütfen yardım ederseniz senirim.Saygılarımla...
Vista sorunu!(Çok Garip)
arkadaşım işletim sistemini ben yüklemedim bilgisayarcı yüklemişti ben ne biliyim orjinalmi kopyamı yüklediğini:(
tamam işte ya yükleyen bilgisayarcıya sorun ya da crackli bir vista kulllanın. ck1991 de dediği gibi.
Çalıştıra explorer yazdım ve düzeldi demekki sorun orjinal olup olmamasında değilmiş!
o olay nasıl oldu daha ayrıntılı anlatır ısın belki ileride işimize yarar çalışltıra explorer yazınca nasıl düzeldi
bilgisayar açıldığında sadece simsiyah bir ekran geliodu.mouse saga sola gidiodu ama tıklamıodu.ama klavye işledi.bende ctrl alt delete yaptım.sonra ordan yeni göreve tıkladım.aklıma gelen kodları yazdım:).explorer yazinca bir anda masaüstüm yerine geldi.yani olay bu...
en guzelı sen vıstayı sılıceksın orjınal alabılıyorsan xp orjınal alıcaksın yada craklı kullanıcaksın buda senın sucun degıl bukadar yogun kullanan bır sıstemın parası yuksek olursa bıze yapacak fazla bır sey bırakmıyorlar ve kasanda vıstanın stikerı yoksa orjınal degıldır .
wırus olma olasılıgıda yuksek bu sorun bır arkadasımadada olmustu formattan sonra bırseycıgı kalmadı sıstemın
ıyı bayramlar
sorunun oldukça basit ekran kartını güncelleştir vistayı crakla o da olmazsa salla vistayı okadar uğraşılacak birşey değil bilgisayarında yeni diye vista şart değil.
orjinal vista alman lazım yada google da vista crackları ara
bu_jocuk_seker@hotmail.com ekle istediğin hertürlü yardımı ediyim :)
ben sana gonderirdim ama yasak arkaaasım google ara orjinal kulan diyorlar okdar para bglamaya gerek yok 1000 kisiden biri kopya kulanıyor turkyede kimsenin alımgucu yok tesekkueler
aynı şey benim de başıma gelmişti ben de senin gibi yaparak (ctrl+alt+del => yeni görev =>explorer) kurtulmuştum sorunu çözdükten sonra biligisayarıma xp profesyonel yüklettim şimdi de sorunlarım war bu bilgisayar sorunları çok kötü bişey yaa her yerde karşına çıkıyorlar yahu !!!
windows 7 yi ücretsiz kurabilirsiniz..yasal olarak tabiki de...
aynı şey benim de başıma gelmişti ben de senin gibi yaparak (ctrl+alt+del => yeni görev =>explorer) kurtulmuştum sorunu çözdükten sonra biligisayarıma xp profesyonel yüklettim şimdi de sorunlarım war bu bilgisayar sorunları çok kötü bişey yaa her yerde karşına çıkıyorlar yahu !!!
Hayır bu arkadaşın sayesinde hortladı. Noolmuş birazcık nostalji oldu işte ;D