Vista SP 1 ÇIKTI.VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN
türkçe sürümün çıkış tarihi hakkında bilgisi olann???
Türkçesi 9 Nisan diye iddaa edliyor bu arada..!
Ben de Nisan 2008 ortası olarak biliyorum...
Kurun!!! ...memnun kalacaksınız ...diyorlar ...Kuracaz artık .!!!!
MS'in en sevmedigim yanı bu ya, zırt pırt erteledi sp1'i simdi yayınladı oda 5 dilde, otekiler icin dahada bekle diyor. genelde MS'i begensemde bu tutumunu hic sevmiyorum, baksında google'ı ornek alsın biraz be, adamlar arı gibi calışıyor walla...
herkese selam :)
elazigli hocam bu sp1 de neki? kurmamiz sartmi?
imza:basbelasi :))))
gladyator79herkese selam :)Olum ugur takmış sana arkdaş
elazigli hocam bu sp1 de neki? kurmamiz sartmi?
imza:basbelasi :))))
Neyse ben cevap veriyim ugurun yerine Sp1 vistanın gelişmiş versiyonu diyebiliriz.
Yani vistadaki acıkları kapatacak sorunları çözecek bir güncelleme paketi kurarsan senin faydana olur yani.
Kurmak şart degil.
taksın baba ya, nolcak yabancımı CHIP'ten oda
bu arada benim bikac isim vardı foruma bakamadım kusra bakmassın artık, volkan vermiş cevabı zaten, bide ben diim bari icimde kalmasın
SP1 Microsoft'un vista icin suana kadar bulunan güvenlik acıklarını, yazılım-donanım uyumsuzluklarını gidermek ve performans arttırımı saglamak icin cıkardıgı bi yamadır, hatta yama paketi diyebiliriz. bunla birlikte yukarda saydıklarım dışında işletim sisteminin kararlılıgı ve özellikleride gelişir...
swordmaster alindim ama yahu takmak degil bu aslinda
yüz bulduk astar istiyoz cakdirma sende :P :))) bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip bak simdi sp1 ne gusel yükledim yararli ve faydali oluyo ama:)
cevaplariniz icin ikinizede ayri ayri tesekür..
;)
Yok cnm tabiki ögrenmemek ayıp ögren ögren...
Önemli degil her zaman:)
Vista sürümün İngilizce mi ??? Türkçe sürüme İngilizce SP1 yüklemek sakıncalı olabilir ...diyorlar.( Chip in haberinde de yazılmış bu konu...)..Nisan ortasına değin beklemek-..Türkçe sürümü bu tarihte yayınlanacak- daha uygun olabilirdi.