SLM ARKDAŞLAR AKŞAM MİCROSOFTUN SİTESİNDE OKUDUM ANLADIĞIM KADARIYLA SİZİNLE PAYLAŞAYIM: DİYORDUKİ : VİNDOWS VİSTA SPQ EKİM AYINCA ÇIKACAK OFİS PAKETİ İSE 2008 DE ÇIKACAK
VİSTA SP1 ÇIKIYOR
çıksın vatana millete hayırlı olsun
bencede vatana millete ve chip okurlarına hayırlı uğurlu olsun
cıkarsınlar bakalm maşallah işletim sistemi cıkalı 1yıl olmadan sp1'i gelio helal olsun hic deilse calısıolar ;)
Microsoft Türkiye sitesinde mi okudunuz? İngilizce sitesine baktım hiç bir habere rastlamadım...
Böyle sığ bir cevap vereceğine, arkadaşım gözünden kaçmış olabilir yada bu haber sitenin falan bölümünde vb. şeyler söyleyebilirdin. İngilizce konusuna girer sek mahcup olursun. Tanımadığın birine hemen böyle bir suçlama getirmen çok yakışıksız olmuş.
make-believeBöyle sığ bir cevap vereceğine, arkadaşım gözünden kaçmış olabilir yada bu haber sitenin falan bölümünde vb. şeyler söyleyebilirdin. İngilizce konusuna girer sek mahcup olursun. Tanımadığın birine hemen böyle bir suçlama getirmen çok yakışıksız olmuş.arkdaşım özür dilerim yakışmaz bana ama yalancı durumuna düşürmeye çalışman hiç hoş deil msj siliyorum
Arkadaşım sen bir konuda bizi bilgilendiriyorsun. Teşekkür ederim. Ama ben sadece ilgili haberi göremediğimi söyleyerek, acaba filan yerde mi okudununuz diye öğrenmek için sordum. Gözümden kaçmış olabilir. Ne diye sizi yalancı göstermeye çalışayım ki, böyle bir kötü niyetim asla yok ve de olamaz. Chip Forum'da bizler dost ve arkadaşlık ortamı içinde bilgiyi paylaşıyoruz, problemlerin çözümüne katkı yapmaya çalışıyoruz. Sevgiler.