vista sp1 li dvd ye diğer update nasıl entegre edilir
vista sp1 li dvd ye diğer update ns entegre olur
Vista DVD'sini düzenlemek için vLite, XP CD'sini düzenlemek için nLite yazılımlarını kullanabilirsiniz. Service Pack entegre etme; dil paketi, sürücü, güncelleme ekleme; bileşen silme vb. birçok görevi vardır.
nlite programını biliyorum XP cd yapmak için birçok kez kullandım ama vlite programı çekip kurdum bilgisayara benden microsoft sitesinde 1.3gb dosya indirmemi istiyor bu neden onu indirmeden işlem yapamazmıyım
verdiğin link teki dosya çektim vlite klasörüne kopyaladımm aynı hatayı yine veriyor vlite 1.2
vLite'ı kaldırıp C:\Prograö Files\vLite klasörünü tamamen silin. Daha sonra vLite'ı tekrar kurup wimgapi dosyasını tekrar kopyalayın. Sorunun çözülme ihtimali var ancak biliyorum, vLite'ta böyle bir sorun var, ben de yaşıyorum. Dediğimi yapınca düzeliyor.
yok olmuyor neyse bunu boş verelim. benden çekmemi istediği 1.3gb dosyayı microsoft tan çekiyorum bittikten sonra ne yapmalıyım bilgi verirsen sevinirim
1.3 GB'lık dosyayı indirdikten sonra WAIK yazılımını yükleyeceksin, WAIK'in kurulduğu dizinden wimgapi.dll dosyasını C:\Program Files\vLite klasörüne kopyalayacaksın. Yapacağın şey aynı yani.
dll dosyasının sürümünden kaynaklanan bir hatadır inşallah, bu sefer düzelir.
vlite'ın son sürümü wimgapi.dll dosyasına ihtiyaç duyuyor doğru, ama sadece ona değil tam waik paketininde yüklü olması gibi bir zorunluluk olabiliyor bazı sistemlerde. bende eskiden sadece o .dll ile vlite'ımı açabiliyordum ama daha sonra nolduysa(formattan sonramı yoksa sürüm güncelleştirmeden sonramı tam hatırlamıyorum) komple paketi istiyor çalışmak için.
Arkadaşlar ben de wimgapi.dll dosyasını vLite klasörüne kopyalamıştım ama yine hata veriyordu. Ben de önce 1.1.6'yı, onun üzerine 1.2'yi yükledim. Sonra wimgapi.dll'yi klasöre kopyaladım. Şimdi sorunsuz çalışıyor. İsterseniz benim yaptığımı yapın isterseniz aşağıdaki linkteki dosyayı indirip klasöre çıkartın. vLite.exe dosyasını çalıştırın.
buraya mesaj atan herkeze teşekkürler
khramn söylediği 1.1 sürüm çalıştı
Microsoft sp1 entegre edilemez diyordu
ama adamlar Vlite ile bunu başarmış
Peki bu sağlıklı bir yöntem'mi
571.1919Microsoft sp1 entegre edilemez diyordusağlıklı tabi, bütün dünya vlite'ı kullanıyor. ayrıca MS gerçekten öyle dedi mi yoksa demedi mi bilemicem ama kendiside sp1 entegreli vista'lar piyasaya sürdü ayrıca yine kendine ait waik paketi ile bu işi zaten mümkün kıldı.
Peki bu sağlıklı bir yöntem'
571.1919Microsoft sp1 entegre edilemez diyorduMicrosoft MSDN üyelerine güncellenmiş Vista SP1 dağıtıyor.
Peki bu sağlıklı bir yöntem'Aslında sorun çıkmıyor bu işlemde de fakat yinede Microsft'tan indirmek daha iyi.
Ya bu arada biraz daha profesyoneller de mesaj yazmışken sorayım onlara, WAIK ile SP1 nasıl entegre edilir? Ben programı bayağı kurcaladım ama bulamadım bir türlü. İnternet'te de aradım ama bulamadım. Eğer bilginiz varsa paylaşır mısınız bizimle?
Kolaymış bir sorun yok gayet güzel
sanal xp kurulu sistemde deneyin hata vermeyecektir yalnız güncelleştirmeler vlite ile yapılabiliyormu onu test yapmadım sanal sistem kurabileceğiniz program virtualbox http://download.virtualbox.org/v ... 3.0.0-49315-Win.exe