Geçen gün kurulu vista işletim sistemime SP1 kurayım dedim, kurdum, yeniden başlat dedim ancak pc bi daha açılmadı mavi ekran geliyor ve memory dump %100e geliyor öylece kalıyor. Tekrar baştan vista sp0 olan dvdden yükleyip herhangi driver program yüklemeden sp1 yükledim, normal açıldı ancak 1-2 driver ve program yükledikten sonra arada aynı hatayı alıyorum. Memtest ile ramleri yaklaşık 25-30 saat denedim bir hata bulamadı, 7 testten de geçti bunun sürücülerle bir alakası mı var yoksa bir yerde hata mı yapıyorum ? Ramler 2x2gb OCZ 1066mhz
Vista SP1 mavi ekran..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj
Driverlerin service pack 1 uyumlu degil demekki. Yazılımsal çakışmalar var. Sp2 çıktı onu dene istersen. Torrentlere düştü şuan. Googlede ara.
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
45 mesaj
şu beta versiyonu değil, değil mi?
arkadasım önce sistem sonra sp ve arkasından uretici frmanın sitesinden indirmiş oldugun en guncel suruculeri indirip kurarmısın saırım suruculerin sorun veriyor
#HackerCesur
Driverlerin service pack 1 uyumlu degil demekki. Yazılımsal çakışmalar var. Sp2 çıktı onu dene istersen. Torrentlere düştü şuan. Googlede ara.
Microsoft amca resmi surum buyurun indirin demeden önce diğer yerlerden indirip kurmnı tavsiye etmem sahsen yuklememde