Arkadaşlar ben vista home basic kullanıyorum önceden kayıt defteri hilesiyle sp1 i sorunsuzca kurdum. Fakat bir nedenden dolayı format atmak zorunda kaldım şimdi tekrar aynı yolla kurmak istiyorum fakat olmuyor :S
vista sp1
Nedeni rtm sürümü oan sözünü etttiğiniz sürümün yayından kaldırılmış olması.Bulabilirseniz ancak başka upload edilmiş linklerden indirerek manuel kurabilirsiniz. Ben ekleyeyim diyeceğim yaklaşık 600 mb lık bu dosyayı 15 gün için göndermeye çalışmaya değmez.En iyisi 18 martı bekleyip yayınlanacak olan final sürümü indirin.
Yardımın için sağol arkadaşım haklısın en iyisi 18 martı beklemek.
Aynı durumu geçen hafta bende yaşadım. Türkçe rtm sürümün upload eilmiş linkini bulabilmek için 2 gün uğraşmıştım. Linkleri sildim yinede bulabilirsem eklemeye çalışayım da bu kez onu kaldır onu kur sistem kararlılığını yitirecektir.
Arkadaşlar ben SP1 kuramadım o hileyi de denedim ama olmadı Hala kurulmadı update i her açtığımda güncelleme bulup yüklüyor ama Sistem Sekmesinde Hala SP1 yazdıramadım :) Hatta netten kendim de indirdim SP1 i ama kurmaya çalışınca desteklenmeyem dil uyarısı veriyor
yardııımmm ????????
Ahmet DOĞANArkadaşlar ben SP1 kuramadım o hileyi de denedim ama olmadı Hala kurulmadı update i her açtığımda güncelleme bulup yüklüyor ama Sistem Sekmesinde Hala SP1 yazdıramadım :) Hatta netten kendim de indirdim SP1 i ama kurmaya çalışınca desteklenmeyem dil uyarısı veriyorEn iyisi 18 martı bekleyip yayınlanacak olan final sürümü indirin.yardııımmm ????????