Vista Sp2 rc1 çıktı
- 1
- 2
ahanda yükledim.
hiçbir değişiklik yok görsellikte vb şeylerde.
kurduktan sonra açıldığında msn kendini repair etti.
ses kartı pc çalışırken 4 kere kendiliğinden yapılandı saatin ordaki simge.
dosya kopyalama hızı aynı.
defender, firewall değişiklik yok..
bir zamanlar masaüstünde internet explorer simgesi vardı uçmuş :S
masaüstü simgelerini değiştir kısmında artık internet explorer yok.
Sürüm no değişmiş: 6002 sp2 v.286 olmuş.
internet explorer başlatta ve görev çubuğunda. Dili yandı garibimin herhalde :D
internet explorer hızzlı açılıyor vista başlangıç hızlı açılıyor. program hızlı yanıt veriyor.
Internet information services (iis ) gibi araçlarda hiç değişiklik yok sürüm 6000 hala aynı..
Birkaç ufak değişiklik. tam sürümü bekleyelim.
Ortalama 25 dk da kurdu. TR Sürüm 32 Bit.
PcMaKeR, incelemen bayağı ayrıntılı olmuş ;)
pc maker 15 günün kalmış vistayı etkinleştirsen iyi olacak:D
suikastbypc maker 15 günün kalmış vistayı etkinleştirsen iyi olacak:salla yaw bekleye koysun :DWindows 7 yüklücem 7048 buildi indirdim zaman ayıramadım.
Bu arada aklı olan sp2 yüklemesin. ben sırf deneme amaçlı yaptım.
Dengesiz çalışıyor.
ikincisi codecler i kaldırmış.
Fullhd film oynatırken takılıyordu dün makina yaw :D
muratgs52Peki bu korsan vistada sorun yaratıomu :sırf bu soruya yanıt vardır diye bakmıştım en sona kalmış be.
orjinal kullanıcı olarak indirip rahatça kurayım ;)
emre__:D full sürümü çıkmadan yüklemicem :D bu deneme sürümlerinin sağı solu belli olmaz test sistemim yok :Dsp 1 de 4 gb görüyordu sp2 de batırmış. Kurmayın sakınha !!!he bişiy daha hala ram 4 gb yi 3070 olarak mı görüyo :
Kaldırılamıyor :D
emre__:S sende nasıl 4 görüyo 32 bit diilmi sistem bende 4 gb ram 3070 :S nasıl 4 oldu anakart açılışta 4gb yi sayıyo işletim sistemi tırt :3500 görüyor dikkatli bak.Fiziksel bellek 3500.
:D ben daha vistaya geçmedim 1 gb ram ve 128 mb ekran kartı var.
artık home basic kurarım
net24:D ben daha vistaya geçmedim 1 gb ram ve 128 mb ekran kartı var.kasma makinayı boşver tad almazsın :Dartık home basic kurarı
Hazır olunza zaten microsoft güncelleme şeklinde gönderecek beklemek lazım bence..
PcMaKeR3500 görüyor dikkatli bak.bende 3070 görüyo 4gb ram ı alla alla dep ayarlarındanmı oynıcazFiziksel bellek 3500.
[URL=http://www.yukle.tc]
- 1
- 2