selam arkadaşlar bende sp2 yi kendi sayfasından indirdim fakat kurulmadı. defalarca denedim internette aramama rağmen konuya ait cevap bulamadım. Yine de size güveniyorum .Vista ultimate kullanıyorum 3 gb ram vardı 2 gb ram takviyesi yaptım fakat neden olduğunu bilmediğim bir sorun sistem gereksinimlerimi yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
vista sp2 sorunu acill?
önce bun yap
SP2 i yüklemeden önce .NET Framework ve Windows Installer 4.5 güncellemelrini yükleyin.
sonra bunu
ADSL Modeminizde Firewall varsa kapatın.Eğer farklı bir firewall kullanıyorsanız onları da kapatın düzelecektir.bende de aynı zsorun ve hata kodu vardı.Airties modemin firewallunu update sırasında kapattım sorun çıkmadı.sonra tekrar açtım... bak bunları buldum bir dene istersen
Son Düzenleme: zazaca ~ 26 Temmuz 2009 16:35
eyer onlar olmasa buraya bak
http://74.125.43.132/translate_c ... fGv8vEj8ASfAxN9wHdA
Son Düzenleme: zazaca ~ 26 Temmuz 2009 16:39
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
arkadaşlar sorun herhlad Vistanın sürümünden kaynaklanıyor...
Çünkü bu sorun bende de var benim PC Vista Home Basic
SP2 yi sorunusuz yükleyenlerin çoğunu PC si Ultimate falan ...
Ancak Microsoft bunun için yeni gücelleme paketi getriri...
Daha öncede bu gibi sorunlara hep tüm sistem güncelleme paketi getirmiştir yani uyumluluık paketi...
bugün bir saatten fazla microsoft destek le görüştüm birkaç yöntem denettiler fakat sonuç yok. sadece driverların veya biosun güncellenmesi gerekiyor dediler bunu da nasıl yaparım bulamadım bilen varmı açıklayıcı yardımcı konu veya konular teşekkür ederim. anakartım asus p5ld2 se