arkadaşlar ben baktım kontrol ettim kendimce md5 değeride orjinal rahatlıkla indirebilrisniz ben başladım bile :D
Vista SP2 Türkçe Ne Zaman: Yanıtı..
vatansever1934arkadaşlar ben baktım kontrol ettim kendimce md5 değeride orjinal rahatlıkla indirebilrisniz ben başladım bile :kolay gelsin microsoftun şubesi herhalde...
vatansever1934arkadaş bu bağlantıya tıkladım sırf meraktan ama bi kere yüzünü görmek için sitenin üye olmak gerekiyor ikincisi zaten sitenin tasarımından belli beş para etmez bi yer üçüncüsü belliki sen bu siteye üyesin dördüncüsü de bu tip akılları kendinize saklayın!
Sanki milletin vistası çalışmıyorda bozulmuş ta ilacı sp2 aman nerden olursa olsun koşun alın alın da başınız göğe ersin
Hey Allahım Ya rabbim sabah sabah yaa
vista sp2 türkçe şimdilik türkçe dili desteklemiyor türkçe sürümü çıktı diye iddia edenler acaba microsoft yazılımcısımı sanıyorlar kendilerini? şimdilik 5 dil desteği var türkçe kesinlikle yok.....
osmanhasimcanvista sp2 türkçe şimdilik türkçe dili desteklemiyor türkçe sürümü çıktı diye iddia edenler acaba microsoft yazılımcısımı sanıyorlar kendilerini? şimdilik 5 dil desteği var türkçe kesinlikle yok.....msdn ve technette aylar önce çıktı vist asp2 all language buna türkçede dahil ama biz indiremiyoruz bende ms nin yayınlamasını beklicem
baran101010msdn ve technette aylar önce çıktı vist asp2 all language buna türkçede dahil ama biz indiremiyoruz bende ms nin yayınlamasınımsn ile bağlanabiliyosun ama nereden iniyo ben daha keşfedemedim :D
nonpasaranarkadaş bu bağlantıya tıkladım sırf meraktan ama bi kere yüzünü görmek için sitenin üye olmak gerekiyor ikincisi zaten sitenin tasarımından belli beş para etmez bi yer üçüncüsü belliki sen bu siteye üyesin dördüncüsü de bu tip akılları kendinize saklayın!sana zorla bi şey yaptıran yok ayrıca sabah sabah demişsin bi şeymi yapcan yada bi şey mi dicen içinde kalmasın söle üyesin diyon sanki bi yere üye olmak paraylamı konuşuyorsun boş boş madem indirmicen konuşmasssın boş yere laf kalabalığı yapıyorsun cin cins laf konuşuyorsun adamın asabını bozuyorsun böle saçma sapan yorumunu kendine sakla sabah sabah mış sanki bi şey yapcak tövbe yav
Sanki milletin vistası çalışmıyorda bozulmuş ta ilacı sp2 aman nerden olursa olsun koşun alın alın da başınız göğe ersin
Hey Allahım Ya rabbim sabah sabah
Arkadaşlar herhagi bir siteyi savunmak gibi anlamayın ama gerçektende doğru aşağıdaki msdn linkine girin media type:dvd ,language:turkish olarak seçin ve sign in'e tıklayıp mns adresiniz ve şifrenizle girş yapın göreceksiniz gerçek olduğunu ama biz indiremiyoruz download bize kapalı indiren birisi paylaşmış olay bundan ibaret niye inanmıyorsunuz ki o kadar win7 sızmasına inanıp hergün bi win7 kuruyorduk şimdi buna neden inanmadınızki?Bilgiyi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
matrax-38Arkadaşlar herhagi bir siteyi savunmak gibi anlamayın ama gerçektende doğru aşağıdaki msdn linkine girin media type:dvd ,language:turkish olarak seçin ve sign in'e tıklayıp mns adresiniz ve şifrenizle girş yapın göreceksiniz gerçek olduğunu ama biz indiremiyoruz download bize kapalı indiren birisi paylaşmış olay bundan ibaret niye inanmıyorsunuz ki o kadar win7 sızmasına inanıp hergün bi win7 kuruyorduk şimdi buna neden inanmadınızki?Bilgiyi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.hay allah razı olsun senden işte benim anlatmak istedim buydu oraya paralı üye olan kişi adreslyle girmiş vermiş linkleri zaten ordaki konuyu açan kişide sölemiş rica ettim yabancılardan verdi kırmadı beni diye + bide isonun md5 sha1 vede iso değreleri msndn kilerle aynı değere sahip yani bana göre kesinlikle orjinal..
Ben xp'yide vista sp1'ide msdn imajı olarak indirdim onlarında değerleri tutuyordu bununkide tutacaktır kesin zaten isminde msdn geçiyosa gözüm kapalı indiririm valla hiç acımam ne uğraşacağız sp2 yamasını entegre etmeyle falan entegre edecez ondan sonra mavi ekran hataları ile uğraş dur.
Arkadaşlar sp2 çıktımı şimdik indirebilirmiyis??:S
Hayır daha çıkmadı.büyük ihtimal bu salı çıkacak gibi duruyor.bakalım bekliyoruz mic.un keyfinin gelmesini.yoksa çoktan tamamlandı sp2.