Bu yılan hikayesine dönen SP2'nin ne zaman yayımlanacağı hep merak ediliyor. Ben de sıkıldım ve Microsoft destek hattını aradım. SP2 Türkçe 23 Haziran'dan sonra Windows Update üzerinden indirilmeye başlanabilecekmiş. Peki 23 Haziran'dan sonraya çok sarkar mı, dedim. Sarkmaz, şu an için bize verilen bilgi 23 Haziran'dan itibaren indirilebileceği yönünde, dediler. Yani biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan.
Vista SP2 Türkçe Ne Zaman: Yanıtı..
egeaegeanteşekkürler ilgi ve bilgi için..Rica ederim.
Çok erken çıkarıyolar.hiç çıkarmasalardı bari.iyice kabak tadı verdi bu iş.
emre__çok sağol arkadaşım senden başka kimse arayıp akıl edemedi :D 0800 le başılyodu dimi numarası ücretsiz :Rica ederim arkadaşlar, alt tarafı bir telefon ettik. :)Numara 444 MSTR -> 444 6787.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 02 Haziran 2009 18:10
evet bende merak giderdiyin için tesekkürler
saol bilgi için bende merak ediodum...
Ne zaman çıkarsa çıksın vista degilmi ne kadar modifiye ederse etsinler çıkarıyo bi sorun vista'nın en büyük sorunu bence kablosuz aglara bağlanma ve bağlantı kalitesi.
CouseN e katılıyorum ayrıca şu alttaki imzaları hanqi proqramdan yaptınız bende yapmak istiorum
eltahirBu yılan hikayesine dönen SP2'nin ne zaman yayımlanacağı hep merak ediliyor. Ben de sıkıldım ve Microsoft destek hattını aradım. SP2 Türkçe 23 Haziran'dan sonra Windows Update üzerinden indirilmeye başlanabilecekmiş. Peki 23 Haziran'dan sonraya çok sarkar mı, dedim. Sarkmaz, şu an için bize verilen bilgi 23 Haziran'dan itibaren indirilebileceği yönünde, dediler. Yani biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan.Sağol.
teşekkürler bekleyelim bakalım..ama dosya boyutu yüksek..kotalı olarak biraz zorlanacağız...
sadaksoyteşekkürler bekleyelim bakalım..ama dosya boyutu yüksek..kotalı olarak biraz zorlanacağız...bu iş için sırf internet cafeye gidiyorum :D 4 megabit ile 300 kb ile iniyo flashget te :D bakalım çıksın gene yok göründü :D ama makinam yok :(
bekliyorum cıkınca hemn kuracam..inş orjinalliği bozmaz.
saol arkadaşım günlerdir güncelleme denetliyorum ha geldi ha gelecek diye.Yılan hikayesi olmuştu.
biraz daha bekletseler nerdeyse win7 çıkacak o zamanda kim takar vistayı
Geç olsun, temiz olsun... :)
ne rezillik ama herşeyi en son biz kullanıyoruz işte bu yüzden microsofttan nefret ediyorum