Nihayet beklenen vistanın ikinci servis paketi şu an itibari ile resmen yayınlanmaya başlandı.Sp2 nin sisteminize kurulabilmesi için öncelikle Windows Update'de gözükecek olan KB955430 nolu yamayı kurmanız sonrasında sistemi yeniden başlatıp Windows Update'yi yeniden çalıştırmanız gerekiyor.
VİSTA SP2 YAYINLANIYOR
- 1
- 2
sp2 yi yüklemesek ne olur:D?
matrax-38Sabahtan beri bu haberi bekliyodum peki ayrıca indiremiyomuyuz vistaya entegre etmek için?Microsoft öncelikle bu SP2 yükleyici paketi yayınladı. Sanırım yarın veya sonraki gün manuel indirmeye açacaktır.
Biliyorsunuz SP2 yükleyebilmek için Sp1 inda kurulmuş olması gerekiyor. Bu nedenle bence en güzeli vista kullanmaya kararlıysak SP1, SP2 yükleyici paket ve SP2 yi indirip WAIK ile kendimize tertemiz vista SP2 DVD hazırlayıp onunla sistem kurmak olacaktır.
şu anda indirmeye başladım bakalım ne olacak
suikastbysp2 yi yüklemesek ne olur:D?Herkes gider aya, sen kalırsın yaya. Ne olacak, güncel olmaz :D
ewet bişey olacagı yok ek özellikler geliyo o kadar 4.1 mb zaten indir gitsin
tolgahanterewet bişey olacagı yok ek özellikler geliyo o kadar 4.1 mb zaten indirNasıl 4,1 MB yahu? Ben 287 MB ofis güncellemesi alıyorum şu an.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 28 Nisan 2009 22:20
eltahirNasıl 4,1 MB yahu? Ben 287 MB ofis güncellemesi alıyorum şu an.Aldığınız ofis Sp2, 4.1 mb diye bahsedilen ise Vista Sp2 yükleyici. Asıl Sp2 akabinde gelecektir.
bn yüklemessem oyunlarda programlarda sorun yaşayacam mı bnm için bu önemli sp 2 diye sistem komple değişmiyor ya eğer sorun yaşarsam yüklerim
bene tam onu kurmayı düşünüyodum neden gelmedi ki acaba bilen birisi var mı yoksa kurmayalım
KB955430 nolu yama bugün yollandı bana
daha şimdi yükledim bu yamayı...
heralde yakında sp2 updatelere dağılır..
Peki bu SP2 Final sürüm mü? Yani beta değil, dimi?
Türkçe mi İngilizce mi?
erebitizkinPeki bu SP2 Final sürüm mü? Yani beta değil, dimi?Evet, final sürüm. Türkçe.
Türkçe mi İngilizce mi?
tolgahanterewet bişey olacagı yok ek özellikler geliyo o kadar 4.1 mb zaten indirNe 4.1 mb yaa Sp2 450 mb küsür en azBen Windows 7 RC bekliyorum Vista umrumda değil
Son Düzenleme: muratgs52 ~ 29 Nisan 2009 13:22
Arkadaşlar, bana önce ''Internet Explorer 8'' güncelleştirmesi geldi. Onun ardından ''Windows Vista Güncelleştirmesi (KB955430)'' geldi. Ama hâlâ SP2 yok. Gelmesi için bir şeyler yapmam gerekiyor mu yoksa kendisi gelecek mi?
Sp2; muhtemelen mayısın ilk yarısında gelecek. 4 mb'lik yama sp2 nin düzgün bir şekilde yüklenmesi içindir. Microsoft windows 7'ye odaklandığından vistaya yeterince eğilemediği anlaşılıyor. Çünkü sp2'nin yenilik anlamında pek bir getirisi yok. sp1'den günümüze kadar çıkmış olan updatelerin toplamından ibaret. Bu yamaları toplamayı da 9 ayda ancak yaptılar
msdn ve technetten dün sızdı 475 mb paket isteyen kurabilir...tabbi her zaman olduğu en son halka..
Ya ben anlamadım şimdi. Resmî olarak SP2 yayınlandı mı yoksa daha bekleyecek miyiz? Her kafadan bir ses çıkıyor. Anlamadık ki!
erebitizkinYa ben anlamadım şimdi. Resmî olarak SP2 yayınlandı mı yoksa daha bekleyecek miyiz? Her kafadan bir ses çıkıyor. Anlamadık ki!Bekle Kardeşim yaa Microsoftun kendi sitesinde yayınlanmadı daha microsoft.com takip et yayınlandımı zaten baş sayfaya koyarlarSon Düzenleme: muratgs52 ~ 29 Nisan 2009 14:23
- 1
- 2