merhaba,
vista sp2 nihayet..
vista sp2 nin ingilizce kurulumu, daha sonra Türkçe dil destekli yayınlandığında geçişi etkiler mi?
merhaba,
vista sp2 nihayet..
vista sp2 nin ingilizce kurulumu, daha sonra Türkçe dil destekli yayınlandığında geçişi etkiler mi?
yha arkdaşlar size sp2'nin ingilizcesi geldimide türkçe dil desteklisini bekliyorsunuz bende hala ingilizcesi bile yok
peki bende neden yok acaba bunu başka biyerdenmi indirioz ben güncelleştirme olarak gelcek diye bekliyorum acaba nerede hata yaptım anlamadım...güncelleştirmelerimde bi sorun olmadığını düşünüyorum çünkü daha dün office 2003 güncelleştirmelerini yükledim siz nasıl yüklediniz sp2'yi
ferit1234peki bende neden yok acaba bunu başka biyerdenmi indirioz ben güncelleştirme olarak gelcek diye bekliyorum acaba nerede hata yaptım anlamadım...güncelleştirmelerimde bi sorun olmadığını düşünüyorum çünkü daha dün office 2003 güncelleştirmelerini yükledim siz nasıl yüklediniz sp2'Update olarak denemedim ama microsoft download centerde new downloads bölümünde yayınlandı.
Arkadaşlar Vistaya SP2'yi kurmak için SP1'in kurulu olmasımı gerekiyor yoksa sadece SP2 kurabilirmiyiz
Mustafa@PCMayıs ayı bitmeden türkçe SP2'de çıkıcak ;).İnşallah haklı çıkarsın ama ben 1 aydan önce çıkmaz diye düşünüyorum.
sp2 yi nerden indirebilirim arkadaşlar microsoftun sitesine girip güncellemelere girdim sp2nin yanında bikaçtane daha güncelleme yaptı ama bilgisayrım bölümünde hala sp 1 yazıyor
ben ingilizcede olsa sp2yi indirmek istiyorum.
SP2 zaten türkçe kuracagınız sistem türkçe ise sp2 de türkçe kuruluyor yani paketin içerisinde türkçe dil var sp1 sisteminiz türkçe ise sp2 yi kurunca yine türkçe oluyor
Ben ingilizceyi indirdim,sorun yaşamamak için türkçe yi bekleyeyim.
2 hafta gibi bir süre içinde çıkacağını tahmin ediyorum.microsoft yine klasik olarak linklere fazla yüklenilmemesi için 36 dil seçeneğini sonradan verecektir.tıpkı sp1de olduğu gibi.
selam sayin arkadaslar bende bir soru sormak istiyorum bu konuda aydinlatirsaniz memnun olurum benim kulandigim systemde vista 1 32bit kullaniyorum yanliz malum orginal degil ne yapmam lazim yüklersem ne olur yada nasil hangi yollari izlemem gerekiyor böyle olan cok arkadas vardir saniyorum yoksa telefon acip numara veriyorlarmi nasil oluyor bu isler tam anlamadim yoksa illaki orginal mi almamiz gerekiyor bu konuda düsüncelerini görüslerini bekliyorum
selam saygilar
catli42selam sayin arkadaslar bende bir soru sormak istiyorum bu konuda aydinlatirsaniz memnun olurum benim kulandigim systemde vista 1 32bit kullaniyorum yanliz malum orginal degil ne yapmam lazim yüklersem ne olur yada nasil hangi yollari izlemem gerekiyor böyle olan cok arkadas vardir saniyorum yoksa telefon acip numara veriyorlarmi nasil oluyor bu isler tam anlamadim yoksa illaki orginal mi almamiz gerekiyor bu konuda düsüncelerini görüslerini bekliyorumorjinal almanız tabiki daha iyi olacaktır fakat eğer şimdiye kadarki güncelleştirmeleri yüklediğseniz sp2 yide çatır çatır yüklersiniz kafanızı yormayın sizselam
emre0144SP2 zaten türkçe kuracagınız sistem türkçe ise sp2 de türkçe kuruluyor yani paketin içerisinde türkçe dil var sp1 sisteminiz türkçe ise sp2 yi kurunca yine türkçeselam, bu doğru mu? sp1 Türkçe kullanıyorum, sp2 yüklersem otomatik Türkçe mi olacak? boşuna beklemeyeyim aksi takdirde..
egeaegeanselam, bu doğru mu? sp1 Türkçe kullanıyorum, sp2 yüklersem otomatik Türkçe mi olacak? boşuna beklemeyeyim aksi takdirde..Sanmıyorum arkadaş yanılıyor.
slm. arkadaşlar ben vista sp2 yi "6002.18005.090410-1830_iso_update_sp_wave0-RTMSP2.0_DVD.iso" şeklinde indirdim ama rar dosyası olarak inmiş ama içini açtığımda sadece "README.TXT" şekinde bi dosya var başka da bişi görünmüyo ama boyutuna baktığımda ise 1.400 gb lik bi boyutu var ben bunu nasıl kurabilirim bilen varsa yardımcı olsun lütfen?
m_e_k iso dosyasıdır indirdiğiniz.nero vb tarzda programla yazdırmanız gerekir.ayrıca bazı arkadaşlar ingilizce indirirseniz kuramazsınız kendi dilinizde çıkmasını beklemek zorundasınız.öyle olsaydı sadece ingilizce çıkardı herkes kurduğunda kendi diline çevirmiş olurdu.