Birnde winxp home edition sp2 diğerinde ise vista starter yüklü.adhoc bağlantısıyla bir ağ oluşturdum.internet paylaştırmıyorum sadece dosya paylaşımı yapmak istiyorum.workgroupların ismi aynı. xp yüklü bilgisayarda paylaşıma açtığım dosyaları vista kullanan bilgsayar üzerinden görebiliyor ve değiştirebiliyorum.Ancak vistada "ağ"segmenti altındaki bilgisayarlarda kendi üzerindeki paylaşım dosyları folderına giremiyorum hata veriyor."Erişime izniniz olmayabilir, sistem yöneticisiyle iletişime geçin" diye bir hata bu. Ayrıca xp kullanan bilgisayarın workgroup ekranından vista kullanan bilgisayar görünüyor ancak ulaşamıyorum. Ulaşmaya çalışınca benden kullanıcı adı ve password istiyor.Ben böyle bir şifre koymadım oysa ki.vista kullanan bilgisayarda şifreli kullanıcı da açtım onun şifresini de girdim ancak yine aynen devam problem. Acaba starter olması vistanın bu probleme sebep oluyor olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
vista starter paylaşım sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 28 Mart 2008 21:21
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj
starterda paylaşım veya networkte herhangi bir işlem yapamazsınız
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
887 mesaj
sternstarterda paylaşım veya networkte herhangi bir işlem yapamazsınıHatta vista starter ı işletim sistemi olarak bile görme...
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
teşekkür ederim arkadaşlar bir sorum olacak oyunları birleştirebilir miyiz