vista steelflash tema hatası

HPQ-User
04-05-2009, 23:15   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

cnstntn sormuş:
PC YE VİSTA STEEL FLASH YÜKLEDİM VE İÇERİSİNDE 'Buttons' - 'Cursors' - 'icons' GİBİ YÜKLEMEK İÇİN PARÇALAR VAR TIKLADIĞIMDA ŞÖYLE BİR EKRAN GELİYOR  http://img11.imageshack.us/img11/2733/ekranalntsldd.jpg
START DEDİĞİMDE ŞU HATAYI VERİYOR...

LÜTFEN YARDIMCI OLUN BİRŞEYİ Mİ DEĞİŞTİRMEM GEREKİYOR AYARLARDAN...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
CASPER
WİNDOWS VİSTA HOME PREMİUM
İNTEL(R) CORE(TM) 2 DOU CPU
E4500 @ 2.20 GHZ 2.19 GHZ 1.00 RAM
32 BİT BİT İŞLETİM SİSTEMİ

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; GTB6; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.30618; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.2; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)

Süleyman.
04-05-2009, 23:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Patch'leyeceğiniz dosyanın adını değiştirdiniz mi? Dosya adı girin diyor birinci resimde. İkinci resimde dosya adını bulamadığı için "dosya yok" diye hata veriyor.

cnstntn
04-05-2009, 23:25   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj

HANGİSİNİN ADINI DEĞİŞTİRECEĞİM NE YAZACAĞIM

Süleyman.
04-05-2009, 23:39   |  #4  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj

Ne yazacağınızı bilemem. Ama patch'lemek istediğiniz dosyanın adını yazmanız gerekiyor ilk kutuya.

cnstntn
04-05-2009, 23:51   |  #5  
Yeni Üye
33 mesaj

YAA KUSURA BAKMAYIN AMA SÜREKLİ RAHATSIZ EDİYORUM :(
YÜKLEMEK İSTEDİĞİM ŞEYİN ADINI YAZDIM YİNE AYNI HATAYI VERDİ SONUNA Bİ UZANTI YAZILMASI GEREKİYOR KENDİNDEN ORADA YAZAN MSSTYLES OLARAK DENEDİM OLMADI ÖZELLİKLERDEN BAKTIM DOSYA EXE DOSYASI FAKAT İSMİN SONUNA EXE YAZINCA YÜKLENİYOR GİBİ OLUYOR VE BAŞKA Bİ HATA VERİYOR..

DOSYA UZUNTISINI NE YAZMAM GEREKİYOR ACABA...

Son Düzenleme: cnstntn ~ 04 Mayıs 2009 23:54
cnstntn
05-05-2009, 18:57   |  #6  
Yeni Üye
33 mesaj

BİLGİSİ OLAN YOK MU?
HALA YÜKLEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA Bİ TÜRLÜ HANGİ UZANTIYI YAZACAĞIM BULAMADIM ...

Süleyman.
05-05-2009, 19:31   |  #7  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj

Orada "Read Instructions" diye bir bölüm var. Oraya bakmak lazım.

cnstntn
06-05-2009, 00:43   |  #8  
Yeni Üye
33 mesaj

ORAYI TIKLADIĞIMDA ŞU ŞEKİLDE BİR METİN BELGESİ AÇILIYOR... YAZANLARININ TAMAMINI TÜRKÇEYE ÇEVİRDİM AMA ANLAMADIM Bİ BAKIP EĞER ANLARSANIZ BENİ BİLGİLENDİREBİLİRMİSİNİZ?
ALTTA YAZAN SİTELEREDE GİRDİM ORALARDA DA HERŞEY İNGİZLİZCE VE BİRKAÇ İNDİRME LİNKİ VAR ONLARDA BENİM BU YÜKLEMEYE ÇALIŞTIĞIM TEMANIN AYNISI...

--- STEELFLASH FINAL (R-EVO) STYLE PATCHERS ---

NOTE: These Style Patchers are used to change the appearence of specific parts of the visual style.
Note also that all the process to use these files is explained here, so it will not be gave support for install/working processes.

These Patchers are intended to be used with SteelFlash Final Revo.
If you use them with other visual styles, you can not redistribuite the it, but you can use it for personal use only.

HOW TO USE THEM: - Place a Patcher on the same folder of the .msstyles (C:\Windows\Resources\Themes\SteelFlash Revo\)
                 - Run it as Administrator (Right click on the Patcher>Run As Administrator)
                 - Click Patch after reading the Read Me file
                 - A message might be displayed. Click Ok and then Quit.
                 - Re-apply the visual style

HOW TO UNINSTALL*: - Place a Standard Patcher on the same folder of the .msstyles (C:\Windows\Resources\Themes\SteelFlash Revo\)
                  - Run it as Administrator (Right click on the Patcher>Run As Administrator)
                  - Click Patch after reading the Read Me file
                  - A message might be displayed. Click Ok and then Quit.
                  - Re-apply the visual style
       * Alternatively:
                  - Replace the .msstyles from the downloaded archive

-- AGREEMENT:
This file, and all accompanyng files, are distributed "as is" and with no warranties of any kind, whether express o implied. As usual, Please use caution while using these files and you theme at your own risk.

-- LINKS:

For everything about SteelFlash (Updates, Fixes, Patchers...)

Please leave suggestions, positive feedback or bug reports

Süleyman.
06-05-2009, 09:59   |  #9  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj

O patcher'ı .msstyles ile aynı klasöre koyup çalıştırın diyor. .msstyles'ın normal yeri de C:\Windows\Resources\Themes\SteelFlash Revo\ klasörüymüş.

cnstntn
06-05-2009, 19:43   |  #10  
Yeni Üye
33 mesaj

öyle bir klasör yok ama heryere baktım birde her iki isimleride mi değiştireceğim yoksa birini mi birde uzantıları o eşkilde mi kalacak... bunun bi çözümü yok mu yaa bunun anlatımını bulabileceğim bi yer yok mu tek tek bütün klasörlere baktım bi çözüm bulamadım...
:(

Süleyman.
06-05-2009, 20:40   |  #11  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
cnstntn
öyle bir klasör yok ama heryere baktım birde her iki isimleride mi değiştireceğim yoksa birini mi birde uzantıları o eşkilde mi kalacak... bunun bi çözümü yok mu yaa bunun anlatımını bulabileceğim bi yer yok mu tek tek bütün klasörlere baktım bi çözüm bulamadım...
:(
Patcher'ı, yamamak istediğiniz program ne ise, onunla aynı klasöre atıp çalıştıracaksınız. Talimatta söylediği o. Ne yapmak istediğinizi bilmediğim için ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum.

cnstntn
06-05-2009, 21:09   |  #12  
Yeni Üye
33 mesaj

YAA BUNUN Bİ ANLATIM YERİ VARDIR MTLAKA RESİMLİ FİLAN ANLATAN HANGİ KLASÖRDE NELERİN OLMASI GEREKTİĞİNİ FİLAN GÖSTEREN BEN İLK TEMAYI YAPTIĞIMDADA ANLATIM YERİYLE HİÇ ALAKASI YOKTU TEK TEK DENEYE DENEYE BULMUŞTUM AMA BUNU Bİ HALLEDEMEDİM NETTE Bİ YERDE Bİ GÖSTEREN RESİMLİ ANLATIM YOK MU???
GÜNLERDİR BUNU DENİYORUM YAAW