slm arkadaşlar ben Vista home basic kullanicisiyim ama simdiye kdr hani vista yuklu bilgisayar reklamlarinda arka arkaya dizilmis pencereler 3 boyutlu sekilde duruyolarya onu yapamadim nasil yapilior o srüm farkimi yoksa bi tusu filan mi var? içimde kaldi bilen birisi yardim etsin :D
Vista sürüm özelliği?
arkadaşım bu aero özelliği home premium ultimate ve business sürümlerinde var
aero özelliği home basic te yok
Microsoft Windows Wista Home Premium Edition 64-bit kullaniyorum belkide sende de vardir sag tus yap oradan kisisellestirme alanini ac ondan sonra Pencere Rengi ve Gorunumu ne gir girdikten sonra "Daha cok renk secenegi icin klasik gorunum ozelliklerini ac" burayi da girdikten sonra Gorunum Ayarlari diye kutucuk gelecek oradan Windows Aero yu sececeksin ve olusacak. Insallah yardimi olabilmisimdir.
ama bunun için var bi kaç program ara bulursun
Home basic de yok o özellik.hızlı geçiş penceresini diyorsunuz.home basic orjinal herhalde.bnm tavsiyem extra program falan yükleyip o özelliği elde etmeye çalışma sistemi kararsızlığa sürükler.en güzeli ilk aldığın halidir.
Bu özellik "Windows Aero" renk düzeninde var. "Windows Aero" da Vista Home Basic'lerde yok. Aynı şekilde "DreamScene" özelliği de sadece Vista Ultimate'de var.
İşletim sistemini Windows Vista Ultimate'e veya Windows 7 Ultimate'e terfi ettirmeni öneririm. Ultimate sürümde her özellik bulunmakta. Hiçbir sorun yaşamazsın.
Ayrıca, pencereler arası 3 boyutlu geçiş Windows tuşu + Tab tuşu ile yapılıyor. Ama Home Basic'te yok bu özellik. Saydamlık da yok maalesef. En iyisi Ultimate.