Arkadaşlar vista yükledim ama acemiyim ben xp"deki o LUNA Sitilini istiyorum vista top başlat menusu hosuma gitmedi o klasik seyi nerden ayarlıyabilirim
Yardım edene Allah Razı Olsun
Vista Tema Değiştirme (ACEMİYİM)
sanırım şünu istiyon
başlata sag tıkla>özellikler>başlatmenüsü>ordan istedigin bölümü (xp sitil )olarak seçip uygula veya tamam demen yeterli
YO tema olarak bi kere teknosaya gittim vista yüklüydü ama Xp teması vardı onu nasıl yapmışlar acaba :?
kusura bakma son dediginde anlamadım hacım
Şimdi Aero Temasını LUNA YApmak isitiyorum ben
Selam.. Vista Luna teması Vista Ultimate içinde yok.. Ama GUI update ile geliyor yanlış hatırlamıyorsam.. "Longhorn Revolution Visual Effect" şeklinde geçen bir pack indirmen gerekiyor.. Official olduğunu düşünmüyorum açıkcası..
Öylemi teşekkür ederim o zaman ama bende ultimate değilde Home Preminium var sorun çözülmedi ama vazgeçtim saolun MOD ARKADAŞLAR KONUYU SİLSİN
Hayır.. Ultimate de yok derken.. Genel olarak konuştum.. Biliyorsun ki "Vista Ultimate" en adı üstünde en son vista sürümü.. Home premium ve Ultimate için tema bölümü aynı.. Aynı temalar mevcut.. Sadece MUI Pack ya da GUI Pack leri Ultimate destekliyor.. Diğer alt versiyonlar değil.. Teşekkürler..
yok baya luna mavi temamız ben bu tema sevmedim
ya duvar kağıdı mavi fln olmasın ozman başlatta mavi oluyo ya?
Forumda biraz arama yaparsan bulabilirsin..
vista nın kendine özel bir tema koruma özelliği var.sana önerim tuneup programı ile tema değiştirmen