Vista home basiv kullanıyorum pc açılışta hep windows klasik teması olarak açılıyor.En son bıraktığım vista temasında değil.Çerçeveler klasik oluyor.Admin hesabım var ondan mı kaynaklanıyor acaba?
Vista teması hakkında
İlginç.Acaba ekran kartı sürücünüz doğru yüklenmemiş olabilir mi? Sürücüyü kaldırıp tekrar yükledikten sonra birde vista deneyim puanınızı güncelletin. Bunlara bağlı sorundan DWM.exe açılışta çalışmayıp devre dışı kalıyor olabilir.
Admin hesabı açtıktan sonra oldu galiba hatırlamıyorum 11 aydır klasik olarak açılıyor admin hesabı,guestte problem yok vista teması olarak açılıyo
sorun ekran kartında değil arkadaşım sorun formatta format atılırken tam manasıyla atılmamış bende bir format attım çabuktan aynı sorun bende de oldu bende tekrar format attım detaylı o zaman sorun kalktı bir daha dikkatli format atmanızı öneririm kolay gelsin
Pc alındığından beri format atılmadı ki dwm.exe başlıngıçta çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim veya ekleyebilirim ya da kesin dwm.exe de mi sorun
tabiki görev yöneticisinden işlemler sekmesine bakarak. Ayrıca bilgisayarım (sağ tıklayıp) - yönet- hizmetler sekmesinden bu hizmetin (masaüstü pencere yönetimi hizmeti olması lazındı sanırım) başlangıçta otomatik başlamaya ayarlı olup olmadığını kontrol edin.Yada hiç uğraşmayın kendinize yeni bir yönetici hesabı oluşturup eskisindeki dosyalarınızı ona taşıyıp eskisini silin.Ekran kartınızda,sürücülerinizde vs. proplem yoksa yeni yönetici hesabında bu sorun olmayacaktır.
khramnİlginç.Acaba ekran kartı sürücünüz doğru yüklenmemiş olabilir mi? Sürücüyü kaldırıp tekrar yükledikten sonra birde vista deneyim puanınızı güncelletin. Bunlara bağlı sorundan DWM.exe açılışta çalışmayıp devre dışı kalıyor olabilir.Süper tespit. DWM Vista'da pencerelerin görünümünden sorumlu programdır.Çalışıp çalışmadığını Görev Yöneticisi sayesinde görebilirsiniz.
eger dwm'nin calısmadıgını veya sorunlu oldugunu görürsen, bilgisayar'a sag tıklayıp yönet de ve acılan yerden hizmetler kısmına gel. sag tarafta biton windows hizmeti belirecektir, ordan windows tema desteğini tekrar calıştır(eger durmuş olarak gözüküyorsa, zaten calışıyorsa yeniden başlat) ve vista temanı dene.
Teşekkürler yeni yönetici açarak sorunu hallettim.Bu konuyu Berlinde yetkili servise danıştığımda virüs olduğunu format atılması gerektiğini söylemişti.Servisler nererden para kazanıcağını şaşırmış durumda.İlginiz ve biligileriniz için teşekkürler.
hioneTeşekkürler yeni yönetici açarak sorunu hallettim.Bu konuyu Berlinde yetkili servise danıştığımda virüs olduğunu format atılması gerektiğini söylemişti.Servisler nererden para kazanıcağını şaşırmış durumda.İlginiz ve biligileriniz için teşekkürler.Desenize berline gitsem iyi para kazanırım.Bizde bu tür sorunlar servise gerek kalmadan forumlarda çözülür.