arkadaşlar xp görünümlü vista yükledim herşey vista gibi oldu ama bilgisayara rest attım sistem yüklenmemiş yazısı çıktı güvenli modda açmayı denedim olmadı format atmaktan kurtulamadım size önerim sakın yüklemeyin böyle şeyler
vista teması xp çökertti
walla o nerden neyi nasıl yükledigine baglı. bu konuda windowblinds veya crystalxp.net kaynaklarına güvenebilirsiniz(gerci ben onları unutalı cok oldu 6aydır yaşasın vista;). kaynagına veya icerik olarak neyi nasıl degistirdigine guvenmiorsanız yada belirsizse yüklemiceksin. vista teması eksik olsun ilerde vistaya gecince doya doya kullanırsın...
pack-vista-inspirat-2-1.0.exe yükledim, herhangi bir sıkıntı çıkmadı
gayet basit bendede vardı öyle birşey hatta chipin kendi verdiği içinde virüs vardı spy diye uyardıydı ve kurulumu kesiyordu panda bende devre dışı bıraktım önemsiz yazdığı için sistesinde ama malesef sistemi çökertti virüs.seninkide aynısı virüs yemişsin system32 altına atıyor kendini.
benim bilgisayaraım vistayı kaldırmıyor onun için öyle yaptım
Ben evımde ıngılızce XP kullanıyorum Vısta transformatıon Pack programını kurdum.Banamısın demedı tıkır tıkır çalıştı öyle vırus olayına da girmedi.. Program ıngılızce XP'lerde sorunsuz çalışıyor ama turkçelerde saçmalıyor...Belkıde bu yuzden senın sıstem uçtu
yav binlerce kişi kullnıyor hiç bi sorun yok bazı abuk sabuk virüs programları işletim sistemine zarar veriyor herşeyi virüs tehlike olarak görüyo ben bu tür yamaları yıllardır değişik versiyonlarını kullandım hiç bir sorun çıkmadı zaten windows 2-3 ay sonra kasmaya başlar düzenli hergün kullanıyorsanız onun için 2 ayda bir format atmak zaten normal windows un genel hastalığı bir müddet sonra şişer kalır hiç bir zaman ilk kullanıldığı performansı vermez bu tür programlar sistem dosyalarında değişiklik yaptığı için bazen kurulumda sorun olur oda bazı programlarla çakışdığı için...