arkadaşlar ben 2 gün önce wındows 7 ultimate E yi kurdum ama EVEREST Ultimate Edition programında işletim sistemine giriyorum orda mıcrosoft wındows vista ultimate yazıyor bilgisayarınn işletim sistemine.
Ama bilgisayarımı sağ tıklayıp özelliklere tıkladım mı wındows sürümünün hemen altında wındows 7 ultimate E yazıyor sizce hangisi doğru ha bide ben x64 kurdum. herkese şimdiden çoooooooooook teşekkür ederim
vista ultimate mi wındows 7 ultimate E mi
dogru olan bu everest eski oldugundan vista gosterir
bilgisayarımı sağ tıklayıp özelliklere tıkladım mı wındows sürümünün hemen altında wındows 7 ultimate E yazıyor sizce hangisi doğru ha bide ben x64 kurdum. herkese şimdiden çoooooooooook teşekkür ederim
bosver senin ne demek istedigini anlamamis.windows 7 nin avrupa birligi versiyonu var E diye onu anlamis senle ilgili bir sorun yok senin windows 7 in
Hayır, Sorun Var. Windows 7'Nin Avrupa Sürümü KALKTI. Windows 7'Nin Normal Sürümünü Yüklemek Zorundasınız. https://www.chip.com.tr/konu/wind ... ozuluyor_14834.html
bende yanLışLıkLa win 7 uLtimate E indirmiştim sonra kurdum 2gün sonra microsoft avrupa sürümü oLan E yi kaLdırdığını açıkLadı,
win 7 uLtimate indirm tekrardan.
bide içinde int expLorer faLn yok canımı sıkmıştı =)
ama arkadasım şimdi kalktı diye sisteme bi zararı falan warmı su an ben sorunsuzca wındows 7 ultimate E yi bir sorun yok yani
nolcak yani sistem mi çokcek
e şimdi wındows 7 ultimate E kaldırıldıya şimdi benim laptop çökcekmi nolcak
niye çöksün yaw sizde nerden çıkarıyorsunuz : )
bırakın bişey olmaz , merak etmeyin...
Dostum ya Everestin çok eski sürümünü kullanmışsın yada bilgisayar başında fazla kalmışsın gözlerin kaymış. Git yat biraz gözlerin dinlensin sonra tekrar kontrol et.