vista ultimate yedekleme sorunu

BROS
16-03-2009, 17:18   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

vista ultimate kullanıyorum bilgisayarımın harddiski 3 e bölünmüş durumda   xp  vista ve arşiv olarak kullanıyorum  vistada yedekleme işlemini yapmaya çalıştığımda vistanın bulunduğu haddisk le beraber xp nin kurulu olduğu hardiskte yedeğe dahil ediliyor  yedeklenecek dizinleri işaretlenmiş halde gösteriyor ama seçim hakkı vermiyor oysa ben sadece vistanın kurulu olduğu dizinin tam yedeğini almak istiyorum
sorularım şunlar
1- yedeklemeyi sececeğim dizini belirtecek bir şecenek varmı
2- xp nin bulunduğu dizinide vistanın bulunduğu dizinle beraber complete yedek alırsam xp de gerçek anlamda yedeklenmiş olurmu

stern
20-03-2009, 14:56   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj

Normalde varsayılan olarak yedeklemek istediğin dosyalarının yerini gösterebilirsin. Yapmak istediğin işlem full backup alarak sistemin bir image'ını mı almak yoksa belirli bazı dosyaların yedeğini mi almak

BROS
23-05-2009, 00:09   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

sorun zaten komple yedeğini alacağım hardiski seçemememde comlete yedekleme seçeneğini seçtiğimde vista yedeklenecek harddiskleri görüyor  buraya kadar her şey tamam ,ekranda hangi harddisklerin yedekleneceği görünüyor kutuları işaretli şekilde fakat bu işaretleri kaldıramıyorum yedeklemeyi her iki harddiski kapsayacak sekilde sorunsuz yapıyor sanırım bu sorunun nedeni xp kurulu harddiskin birincil harddisk olmasından kaynaklanıyor .gerçi her 2 harddiskinde aynı anda yedeklenmesi bence daha iyi ama acaba bu yedekleme ilerde geri yüklendiğinde xp ve vista aynı şekilde sorunsuz yüklenebilecekmi??  bu comlete yedeklemesini sadece vista kurulu iken denedim  ve yedeklemeyi geri yüklediğimde herhangi bir sorun yaşamadım.. ama yukarıda anlattığım şekilde olunca ne olur tecrübesi olan arkadaşlarlardan yorum bekliyorum