Selam Arkadaşlar Laptop Bilgisayarım Vista Kurulu Olarak Geldi Belli Sebepler Yüzünden D:'ye XP'yi Kurdum ,
C sürücüsündede Vista Kuruluydu
Yanlız ilk Açılışta XP Açılıyordu Vistayı Göremiyordum Normal Olarak
Vistabootloader Programı İle Gözükmüyen Vistayı Ayarlamaya Çalıştım başarılı oldum fakat menüden XP'yi Seçince Hata Vermeye Başladı.Yanlış Bir Ayarlama Yapmış Olmalıyımki Böle Oldu
Vista Üzerinden XP'yi Göstermeyi Yarayan Bir Program Varsa Lütfen Söleyin Ve Aşamalarınıda Belirtin Şimdiden Çok Teşekkürler
Vista Üzerine XP Kurulumu Sorunu Yardım!
vista ile veya xp cdsi ile kurulum ekranında r tuşu ile kurtarma konsoluna gelip fixboot
fixmbr
komutlarını çalıştırıp tekrar kontrol edermisin
arkadaşım bildiğim kadarı ile işletim sistemlerinde kurulum sırarsı var. yeni eski'yi tanımaz. ama eski yeni'yi tanır. yani C: ye XP, D: ye Vista kurman gerekir. Kısaca önce XP'yi kur sonra Vista'yı kur.
nympheaarkadaşım bildiğim kadarı ile işletim sistemlerinde kurulum sırarsı var. yeni eski'yi tanımaz. ama eski yeni'yi tanır. yani C: ye XP, D: ye Vista kurman gerekir. Kısaca önce XP'yi kur sonra Vista'yı kur.Yanlız Arkadaşım Verdiğin Çözüm Çok Saçma Şuan 2 İşletim Sistemide Kurulu Hepsini Silip Yeniden Mi Kurayım Böle Saçma Yardım OlamazArkadaşlar Boot Menu'de Wİndows XP Ve Vista Gözüküyor Fakat XP'ye NTLDR Sorunu Veriyor
Vista Üzerinden Bir Programlamla Nasıl Çözebilirim_?
YSPmadem saçma git başka alternatif ara!!! Adam gibi araştırıpta kurma sonra sana yardım etmek isteyenede hakaret et. Windows un bir kurulum sırası var sen takip etseymişsin o zaman bunu mu diyeyim?!nympheaarkadaşım bildiğim kadarı ile işletim sistemlerinde kurulum sırarsı var. yeni eski'yi tanımaz. ama eski yeni'yi tanır. yani C: ye XP, D: ye Vista kurman gerekir. Kısaca önce XP'yi kur sonra Vista'yı kur.Yanlız Arkadaşım Verdiğin Çözüm Çok Saçma Şuan 2 İşletim Sistemide Kurulu Hepsini Silip Yeniden Mi Kurayım Böle Saçma Yardım OlamazArkadaşlar Boot Menu'de Wİndows XP Ve Vista Gözüküyor Fakat XP'ye NTLDR Sorunu Veriyor
Vista Üzerinden Bir Programlamla Nasıl Çözebilirim_?
Arkadaş AdamAkıllı Durmanı Tavsiye Ediyorum
Bana Verdiğin Öneri Çok Saçma 10 Keremi Windows Kurulcak
Hem Sorunu Cözdüm Sağolsun Bir İki Arkadaş Özel Mesaj Yollamışlar
Bana Bak Senin Yaşın KAdar Windows Ve Linux Kurdum Ben
Sadece Boot Konularında Eksiğim Vardı Programlarlada Hallettim
Araştırma Konusundada Senin Gibi Copy / PasteCilerden Değilim
YSPBana Bak Senin Yaşın KAdar Windows Ve Linux Kurdum BenBenim yaşım kadar Windows kurdun demek 14 yaşındasın ben 22 yaşındayım kişisel bilgilerimde yanlış yazıyor. Copy/Past le öyle mi? bana o söylediğin şeyin ne olduğunu tam olarak açıklasana. Bilgiyi başka yerden başka bir yere taşımak copy/pastle ise burda herkez öyle çünkü kimse herşeyi bilmez, bilemez bir yerden öğreniyor böyle senin gibi soru sorupta küstağlık yapanlara birşeyler paylaşmak istiyorlar.
Sadece Boot Konularında Eksiğim Vardı Programlarlada Hallettim
Araştırma Konusundada Senin Gibi Copy / PasteCilerden Değ
YSPArkadaş AdamAkıllı Durmanı Tavsiye Ediyorum10 kere kurmana gerek yok adam akıllı öğren bir kere kur temiz ve sağlam olsun!
Bana Verdiğin Öneri Çok Saçma 10 Keremi Windows Kurulcak
Hem Sorunu Cözdüm Sağolsun Bir İki Arkadaş Özel Mesaj Yollamışlar