arkadaşlar vista altında bs player ile divx videolarımdan görüntü alamıyorum, ses ve altyazı normal ama görüntü gelmiyor. codeclerle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü aynı videoları media player veya winampla açtığımda görüntüde normal bir şekilde görüntüleniyor. bu sorun neden kaynaklanıyor acaba veya wistada çalıştırabileceğim daha iyi bir divx player biliyormusunuz?
vista ve bs player
VLC player, Media Player Clasic, Power DVD gibi programlar sana yardımcı olur. Özellikle Media Player Clasic gayet başarılı bir program. Gerç denemen lazım Vistada. K-lite Codec pack'ide yükledinmi canavar gibi.
fakat o playerlarda filme altyazı ekleyebiliyormuyuz?
Evet hepsinde altyazı eklemek için menu var
mplayer windows altında çalışabiliyor ve açık kaynak code bir yazılım tavsiye ederim ve içerisinde hertürlü codecle beraber geliyor
ocean_of_anka1arkadaşlar vista altında bs player ile divx videolarımdan görüntü alamıyorum, ses ve altyazı normal ama görüntü gelmiyor. codeclerle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü aynı videoları media player veya winampla açtığımda görüntüde normal bir şekilde görüntüleniyor. bu sorun neden kaynaklanıyor acaba veya wistada çalıştırabileceğim daha iyi bir divx player biliyormusunuz?,kardeş şöyle yapıyorsun seçenkeler den özelliklere gel görüntü menüsünde görüntü hareketlendirmesi sekmesinde hareketlendirme kipini en üste direct draw yüzeyi seçersen divx lerini problemsiz altyazılı izleyebilirisin
spionymocean_of_anka1arkadaşlar vista altında bs player ile divx videolarımdan görüntü alamıyorum, ses ve altyazı normal ama görüntü gelmiyor. codeclerle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü aynı videoları media player veya winampla açtığımda görüntüde normal bir şekilde görüntüleniyor. bu sorun neden kaynaklanıyor acaba veya wistada çalıştırabileceğim daha iyi bir divx player biliyormusunuz?,kardeş şöyle yapıyorsun seçenkeler den özelliklere gel görüntü menüsünde görüntü hareketlendirmesi sekmesinde hareketlendirme kipini en üste direct draw yüzeyi seçersen divx lerini problemsiz altyazılı
traviss_84spionymkardeş bende de aynı srun vardı dediğini yaptım oldu fakat bi sorunum daha var...bsplayer altyazı konusunda sorunsuzca açılıor fakat bu sefer ses hiç yok...diğer programlarda açınca var ama bs de yok..yardımcı olursan sefinirim...ocean_of_anka1arkadaşlar vista altında bs player ile divx videolarımdan görüntü alamıyorum, ses ve altyazı normal ama görüntü gelmiyor. codeclerle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü aynı videoları media player veya winampla açtığımda görüntüde normal bir şekilde görüntüleniyor. bu sorun neden kaynaklanıyor acaba veya wistada çalıştırabileceğim daha iyi bir divx player biliyormusunuz?,kardeş şöyle yapıyorsun seçenkeler den özelliklere gel görüntü menüsünde görüntü hareketlendirmesi sekmesinde hareketlendirme kipini en üste direct draw yüzeyi seçersen divx lerini problemsiz altyazılı
bs playerın son sürümü vista destekli ancak bs başlatıldığında çakışmadan dolayı aero kapatılıyor. media playerden izleyebilirsin ancak sisteme k-lite mega codec paketindeki directVobSub un yüklü olması gerekli. ve altyazının filmle aynı yerde olması ve aynı adı taşıması gerekiyor.
Mega codec pack'in yeni sürümü (1.71) vista desteğine sahip yükleyin derim..
unutmayın Mega sürümü...
GirilmezMV2 Player herkese tavsiye ederim. bir çok özelliği var.arkadaşım dediğin program vistada çalışıyormu ben çalıştıramadımdaözelliklede bazen alt yazılar daki zaman problemi oluyor onları bile düzeltebiliyorsunuz.
k-mega kodec pack en son sürümü ve bsplayer pro 2.16 sürümü vistada sorunsuzca çalışıyor arkadaşlar...
Arkadaşlar bu kadar uğraşmaya değmez yapmanız gereken Bilgisayarıma çift tıklayıp girmek oradan özellikler oradanda sayfanın sağ alt tarafındaki Ayarlıra değiştir menüsüne girmek, gelişmiş sekmesine tıklamak, çıkan pencereden ayarlar demek,ardından özel'i şeçerek aşağıdan sırasıyla 1-6-13-15-17-18 haricindeki değerlerinin hepsinin ok işaretini kaldırmak. Aura özelliğini kaldırdınız ardık istediğiniz BS playır ile yada diğerleri ile çalışmaya devam edebilirsiniz Aura için tekrar aynı yolu izleyip en iyi görüntüyü tıklayın hepsi işaretlenir sevgiyle kalın umarım yardımcı olabilmişimdir
GirilmezMV2 Player herkese tavsiye ederim. bir çok özelliği var.Hocam ben kullandım ve yinede BS'den vaz geçemedim bence sen BS'yi dene beklediğin tüm özellikler mevcut sevgiyle kalözelliklede bazen alt yazılar daki zaman problemi oluyor onları bile düzeltebiliyorsunuz.
Alt yazıdaki zaman problemini nasıl hallediyorsunuz?
ya arkadaşlar bence gom player'i deneyin birde.. codec aramanıza gerek yok o gerekli codeci bulup indiriyor ayrıca filmlere altyazı eklemek te çok kolay
gom player kullananlar codek aramakla uğraşmamak için k-lite mega codec pack'i indirsinler sık sık güncelliniyor gom ile ikisini güncel tutarsanız hem codec derdiniz olmaz gom playerin media player ve ilkel media player klasiğin kullanışsızlığından kurtulursunuz...
VIDEO_TS klasörü içine altyazı dosyasını (*.srt) koyuyorum ama Media Player Classic altyazıyı göstermiyor. Windows Media Player gösteriyor. Bs Player ile de görüntü alamıyorum. Aynı şekilde Gom Player de altyazıları göstermiyor. (Codecler yüklü) Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...
Sorunun Çözümü :
* Bsplayer açıp özellikler bölümüne geliyorsunuz.Yani Menu butonuna tıklıyorsunuz.
* Seçenekleri (Options) tıkla –>
* Ayarları&Tercihler (Preferects) tıkla –>
* Görüntüye (Video) tıkla –>
* Görüntü Hareketlendirmesini (Video rendering) gel ordan seçeneklerden –>
* Dahili hareketlendiri DirectDraw yüzeyi(internal rendering DirectDraw surface) seç.
Hepsi bu kadar.Denenmiştir