merhaba arkadaşlar .gecen gun ınternet explorer 8 yukledım.8 den autodesk 3ds max 2008 ve infowood indirdim.bılgısayarı kapatıp tekrar actıgımda msn adresı falan hatırlamadı.medıa player calma lıstesını gormuyordu.ınternete gırdıgımde "bılgısayarınıza yuklenmıs bır program ınternet explorer için varsayılan servıs saglayıcısı ayarlarınızı bozdu.Internet Explorer bu ayarı ilk arama sağlayıcısı değerine sıfırladı (live search).Internet Explorer şimdi bu ayarı değiştirebiliceğiniz veya başka arama sağlayıcılarını yükleyebileceğiniz Arama Ayarları'nı açacak."diye bir uyarı çıkıyor.tamam dediğimde bir pencere çıkıyor hızlandırıcıları falan gösteren.bunu halletmenin bir yolu var mı ya da hangi hangi program buna sebep olur.dediğim gibi internet explorer 8 i yükledikten sonra 5 parttan oluşmak üzere infowood ve 2 tek parttan olmak üzere autodesk 3ds max indirdim.fakat şunu da söyliyim infowooddan açılan dosyada bde administrator ve bıkac program daha vardı.onlar buna sebep olur mu.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım..